All-in website pakket tijdelijk €599

Webdesign, zonder maandelijkse kosten, echt álles inclusief.

Jij bent een echte ondernemer. Snel, duidelijk en goed. Zo doe jij dat. Zo  lever jij je werk. Dat verwacht je dus ook van anderen. Wij van Multiplus snappen dat. Het is precies zoals wij er ook in staan. Wij bieden jou een eigen mobielvriendelijke website, snel en veilig online. Een website laten maken met een websitedesign dat perfect is op mobiel en tablet, opvallend goed vindbaar en makkelijk zelf te onderhouden. De prijs is inclusief écht alles. Behalve dan de BTW, maar dat is logisch..
 

Wil jij een website door Multiplus laten maken

Dit is de inhoud van ons Multiplus webdesignpakket:

Kies zelf de modules die jij nodig hebt (bekijk ze hier)
Geschikt voor pc, tablet en mobiel.
Geen maandelijkse kosten.
Gemakkelijk CMS waarmee je zelf aanpassingen kan doen.
Snel vindbaar in Google
Betalen in 2 termijnen mogelijk. Zonder rentes of andere flauwekul.


Tijdelijk slechts €599 i.p.v. €799

Vraag GRATIS een offerte aan!

 

“Onze website is perfect! En bij vragen staat Multiplus nog steeds voor ons klaar ”
Frysian Vikings

 

Geen maandelijke kosten of contracten
Als enige écht all-in, zonder verborgen kosten!
Jij hebt controle gedurende het gehele proces
Gratis service en onderhoud, ook nadat je online bent.
 

Vraag GRATIS een offerte aan!

 

Een goede en  goedkope website laten maken voor jou! 

Multiplus-online is goed in het maken van websites aan de hand van jouw idee en die aansluiten op jouw onderneming. Voor een vast bedrag van €599,- maken wij een site voor jou helemaal in jouw stijl! Dit kan snel, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op en zorgen dat jouw website zo snel mogelijk live gaat. 

 

Opvallen en gezien worden! 

Een Multiplus-Online site voldoet aan alle eisen van deze tijd. Zo zullen wij er voor zorgen dat jouw site fijn werkt op zowel PC, telefoons en tablets. Kortom op alle apparaten waarop een browser draait. Waar wij nog meer voor zorgen is dat jouw site goed gevonden kan worden en de juiste informatie weergeeft in alle zoekmachines.
Dit heet “SEO” en dit staat voor “Search Engine Optimisation”. Door teksten te optimaliseren en deze tactisch te plaatsen zal jouw site goed vindbaar zijn in alle moderne zoekmachines zoals Google of Bing.

 

Indelingen die resultaten boeken!

 Jouw website  moet er natuurlijk ook goed en representatief uit zien. Hiervoor maken wij gebruik van meerdere soorten lay-outs  van pagina’s.  Deze hebben zich in het verleden al succesvol bewezen. Hierbij houden we rekening dat dit goed aansluit op jouw huisstijl en jouw specifieke wensen en ideeën zodat we jouw persoonlijke identiteit van jou en die van je bedrijf waarborgen. 
Zodra dit klaar is kunnen we jouw website gaan vullen met teksten en afbeeldingen. Heb je zelf geen geschikte afbeeldingen? Geen probleem, wij beschikken over een beeldbank met ontelbare afbeeldingen van allerlei onderwerpen en thema’s.  

 

Specifieke wensen! 

Je hebt al kunnen lezen wat Mutliplus-Online als websitebouwer te bieden heeft om een goede website te laten maken. Mocht het zo zijn dat je nog specifieke wensen hebt voor bepaalde functies dan regelen wij dit ook voor je. Wil je gebruik maken van meerdere talen dan kunnen wij een taal-module voor je koppelen. Ben je op zoek naar een YouTube module dan is dit ook geen probleem. En dat allemaal all-in en éénmalig voor maar €599,-

 

Het blijft niet allen bij het maken van die website!

 Multiplus-Online biedt nog veel meer. Misschien zijn er nog meer extra features die jij nodig hebt om jouw site helemaal te tunen. Beschik je niet over goede teksten en/of ben je zelf niet een goede tekstschrijver, wij beschikken over uitstekende redacteuren die je hier graag van dienst zijn. Of misschien heb je een IDeal koppeling nodig om snel en eenvoudig betalingen te ontvangen via jouw pagina’s. Dit soort extra’s kunnen wij voor je regelen en leveren wij voor messcherpe tarieven. Een overzicht hiervan vind je hier.

 

Een goede website laten maken? Kies voor Multiplus-Online!

 Waarom bij Multiplus-Online? Er zijn immers zo  veel bedrijven die jouw website kunnen maken. Het antwoord is heel simpel: wij hanteren een vaste all-in prijs van €599,-. Wil je extra’s, dan offreren wij deze tegen het scherpste tarief dus je weet waar je aan toe bent. Geen addertjes onder het gras, gewoon eerlijk en open.

 

Tevreden klanten daar gaan wij voor! 

Als je door ons je website laat maken zijn wij pas klaar als jij tevreden bent. Dit houdt in dat we tijdens het maken van jouw site nauw contact met je onderhouden en je op de hoogte houden van de voortgang van het bouwen. Kortom, je bent bij elke stap betrokken en je kunt je zelf wel medebouwer noemen. Pas als je helemaal tevreden bent gaat jouw website live, een einddoel om trots op te zijn.

 

Maar daar blijft het niet bij!

 Is je site live en heb je  nog vragen? Geen probleem, wij zijn altijd kosteloos bereikbaar om je vragen te beantwoorden.

 

Lukt het niet om alles in één keer te betalen? 

Niet elke ondernemer heeft genoeg reserves voor alle investeringen. Nou daar hebben wij begrip voor en daarom is het bij ons mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. En natuurlijk doen wij dit renteloos zonder andere bijkomende kosten! €599,- is en blijft €599,-

 

Contact en info dat is natuurlijk 100% vrijblijvend! 

Ben je geïnteresseerd in een Multiplus-Online site of heb je andere vragen? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk, binnen één werkdag, contact met je opnemen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Indien je rechtstreeks een medewerker wilt spreken zijn wij natuurlijk ook telefonisch bereikbaar. Het nummer vind je links in de balk.

 • "Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen"

  Baboeshka Beetsterzwaag
 • "Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten."

  Slokker vastgoed
 • "Jullie hebben bewezen dat jullie “sterk in media” zijn."

  Autorijschool Zuiderhout
 • "Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht! "

  Frisoplan
 • Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

  Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

  Wil jij weten hoe het in zijn werk gaat bij Multiplus Online als jouw website offerte aanvraag bij ons binnen komt?

  Lees meer
 • Het is officieel!!

  Het is officieel!!

  Multiplus Online is Google Partner.

  Lees meer
Meer nieuws
handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel 0512-550800 of mij!
image