Blogs

Google Mijn Bedrijf: 6 essentiële optimalisatie tips

geen zorgen meer over hoeft te maken, denk dan nog eens goed na. Zelfs als je jouw profiel al hebt geoptimaliseerd, kunt je met deze tips ervoor zorgen dat je het meeste uit Google Mijn Bedrijf  haalt. Lokale SEO verandert voortdurend, daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de huidige trends.

Lees meer »
SEA of SEO

SEO of SEA; waar kun je het beste voor kiezen?

Kiezen tussen SEO en SEA, dat kan nog wel eens lastig zijn. Is dat tegenwoordig eigenlijk nog wel het geval? Nee! Inmiddels is het immers beter om beide zoekmachinemarketing methoden in te zetten voor je bedrijf. Dit is echt essentieel om optimaal rendement te halen uit je budget.

Lees meer »
Online marketing tools

Welke online marketingmiddelen kun je gebruiken?

Als ondernemer wil je natuurlijk zoveel mogelijk geld verdienen, dat is niet meer dan logisch. Hiervoor is het van belang om gebruik te maken van online marketing. Veel mensen denken dat dit maar één methode is, maar dit is absoluut niet het geval. Online marketing is juist een parapluterm voor veel verschillende online marketingmiddelen.

Lees meer »
Linkbuilding

Linkbuilding: wat is het en waarom is het belangrijk?

Linkbuilding, die term ben je vast al eens tegengekomen. Dit is namelijk een essentieel component van SEO, wat de veelgebruikte afkorting is van Search Engine Optimization. Linkbuilding SEO helpt je organische vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren. Dat is precies waarom het zo belangrijk is

Lees meer »
A/B testen

A/B testen, waarom zijn ze essentieel?

Krijgt je website veel bezoekers maar zijn er maar weinig mensen die daadwerkelijk een product kopen? Klikken de mensen die je advertenties zien niet door? Gebruik A/B testen! Iedereen weet dat een site er prachtig uit moet zien, wat ook geldt voor de advertenties. Toch is dit niet het enige dat van belang is. Het moet immers ook doen waarvoor het gemaakt is.

Lees meer »
on-page-SEO en off-page-SEO

Wat is het verschil tussen on-page SEO en off-page SEO?

Als eigenaar van een webshop of een ander soort website is het van belang om alle ins en outs van SEO te kennen. Deze afkorting staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands vaak zoekmachineoptimalisatie genoemd wordt. Google maakt gebruik van SEO om ervoor te zorgen dat de gebruikers van de

Lees meer »
webdesign

Wat is belangrijk in een goed webdesign?

Als ondernemer heb je veel dingen aan je hoofd. Hierdoor wordt de website nog wel eens vergeten of toch wordt dit juist gezien als iets waar je niet veel aandacht aan hoeft te besteden. Toch is een goed webdesign wel erg belangrijk! Meerdere studies hebben namelijk aangetoond dat een site die goed gebouwd is meer traffic zal genereren, waardoor je bedrijf dus meer klanten krijgt.

Lees meer »
Customer journey

Customer journey: waarom is het zo belangrijk?

De customer journey is een term die je vast al vaak voorbij hebt horen komen of ergens gelezen hebt. Toch heb je je er mogelijk nog nooit echt in verdiept. Als dit het geval is, is het tijd om hier verandering in te brengen. Tegenwoordig is een goede customer journey namelijk ontzettend belangrijk voor bedrijven. Dit geldt dus ook voor je eigen onderneming!

Lees meer »
SEO

Deze SEO begrippen moet je als ondernemer kennen!

Hoger ranken in Google, dat wil elke ondernemer. Toch is het niet voor iedere website-eigenaar weggelegd om op die eerste plek terecht te komen in de zoekresultaten. Om hiervoor te zorgen, is het van belang dat je veel SEO begrippen kent. In deze blog vind je een SEO begrippenlijst waardoor je dus meer kennis krijgt over Search Engine Optimization.

Lees meer »
Zo haal je meer omzet uit je webshop!

Zo haal je meer omzet uit je webshop!

Als je de eigenaar van een webshop bent dan wil je uiteraard zoveel mogelijk met deze onderneming verdienen. Bij een online winkel is het belangrijk dat je hiervoor veel bezoekers naar je website trekt. Denk hierbij aan nieuwe potentiële klanten, maar ook zeker de terugkerende bezoekers. Om hiervoor te zorgen, moet je meerdere marketingkanalen inzetten. Welke? Dat hangt af van je doelgroep!

Lees meer »