Google weergaven campagne goed voor 500.000 vertoningen

Maar wij hebben nog meer! Wij kunnen jouw bedrijf, product of dienst 500.000 keer in beeld brengen. Ja je leest het goed 500.000 keer! Ik zal het voor de duidelijkheid nog even voluit schrijven: Vijf Honderduizend keer!

We doen dit via  het Google display netwerk. Jouw  advertentie in beeld bij potentiele klanten. En nee, het is niet zo dat deze banners even snel voorbij flitsen want dan ligt dat getal nog véél hoger. Deze banners tellen pas mee als ze voor 3 volle seconden in beeld zijn. Alles wat korter in beeld is word niet meegeteld.


Doelgericht adverteren


Stel je voor dat iedereen in jouw regio, die potentieel geïnteresseerd is in jouw product of dienst, jouw logo telkens voorbij ziet komen. Daar moet iets van blijven hangen.

 

Wat gaat dat kosten?

Dan komt de hamvraag; “tweehonderdvijftig duizend, vijfhonderd duizen of zelfs 1 miljoen keer.. Dat  gaat vast heel veel kosten?”
Nou dat valt reuze mee. Een tweehonderdvijftig duizend vertoningen pakket kunnen wij je nu tijdelijk aanbieden voor slechts €495,-. Doelgericht maar wel groot bereik en een maximaal aantal vertoningen, en dat  voor deze prijs.. Zelfs de grootste krant van Nederland kan je dit lang niet aanbieden, zeker niet voor deze  prijs.

 

Goed besteed

Nu denk je: ”Hoe weet ik dat mijn geld echt goed besteedt wordt”. Dat kunnen we je laten zien door middel van statistieken via Google Analytics.
Is dit te ingewikkeld? Nee, zeker is dit niet ingewikkeld want wij zorgen voor de  technische kant van dit verhaal. Dus als je nog geen koppeling hebt zorgen wij er voor dat jouw campagne en jouw  site rapporteert aan Google Analytics. Heb je al een koppeling? Nou dat is mooi meegenomen dan is dit al gefikst. Nu kan je zelf met ons meekijken naar de resultaten van jouw displaycampagne en kan je zien welk effect deze heeft op de bezoekersaantallen of op je conversies. Alles open en eerlijk want wij werken transparant naar de klant!

 

Echt voor jou!

Dus als jij jouw bedrijf online meer smoel wilt geven dan is deze aanbieding echt iets voor jou. Vul het online formulier in en wij nemen contact met je op zodat we samen met jou kunnen gaan kijken hoe we jouw product, bedrijf of dienst goed in de markt kunnen zetten.
Dit met een Google displaycampagne die jou op het lijf geschreven is!

 

Het Google weergaven pakket:

 250.000, 500.000 of 1.000.000 weergaves van jouw advertentie (views)
Ontwerpen van verschillende online advertenties en tekstberichten die voldoen aan de eisen van Google 
 Remarketing
 Live rapportage want je kunt zelf meekijken via Google Analytics

Wij doen ook: Facebook & Google zoekwoorden campagnes
 

Meer informatie?

Leuk dat je meer wil weten over onze diensten! Vul 100% vrijblijvend onderstaand formulier in en één van onze experts neemt contact met je op. 
 

 • Laat hieronder je gegevens achter:

 • * velden zijn verplicht.

 

 • "Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen"

  Baboeshka Beetsterzwaag
 • "Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten."

  Slokker vastgoed
 • "Jullie hebben bewezen dat jullie “sterk in media” zijn."

  Autorijschool Zuiderhout
 • "Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht! "

  Frisoplan
 • Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

  Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

  Wil jij weten hoe het in zijn werk gaat bij Multiplus Online als jouw website offerte aanvraag bij ons binnen komt?

  Lees meer
 • Online media adviseur gezocht!

  Online media adviseur gezocht!

  In verband met het grote succes op onze online afdeling zijn we weer op zoek naar versterking !

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel +31 (0) 512-204100 of mij!
image