Pakket online marketing nieuwbouwproject

Een groot aantal projectontwikkelaars, bouwbedrijven en makelaars hebben ons het vertrouwen gegeven om via online marketing hun nieuwbouwprojecten te verkopen. Hier zijn we zeer succesvol in. Bij ons portfolio en bij de testimonials kun je dat terugzien. Wij maken een  nieuwe, aantrekkelijke, goed vindbare, gebruikersvriendelijke site die op alle dragers goed functioneert. In combinatie met een effectieve en doelgroepgerichte mediacampagne via Facebook en Google van 1, 2 of 3 maanden zorgen wij ervoor dat het project onder de aandacht van de juiste doelgroep komt en verkoopt! Je levert je materiaal ( brochure ) aan en wij doen de rest.

  Website die geschikt is voor PC, tablet & mobiel
  Doelgerichte Google en Facebook campagne
  2 wekelijkse rapportage
  Zelf je site onderhouden via een CMS-tool (TM)
 Social media iconen/links
  Volledige ontzorging. Je levert je materiaal aan wij doen de rest.

bekijk hier de resultaten van een aantal afgeronde online nieuwbouw campagnes.

Project website

Deze website voldoet aan alle eisen die tegenwoordig gesteld worden aan een goed vindbare en gebruikersvriendelijke site, waarmee kopers voor je nieuwbouwproject worden gegenereerd. De site is responsive en daardoor zeer geschikt om ook via smartphones en tablets informatie te geven. Inmiddels wordt 55% van alle zoekopdrachten via de smartphone en tablet gedaan. Op deze manier houd je deze belangrijke groep vast en geinteresseerd. Met de totaal-oplossing van Multiplus online bieden wij je de mogelijkheid om voor een vast bedrag alles goed te regelen. De site is voor een nieuw project zeer geschikt, maar zeker ook om een lopend project een boost te geven of nieuw leven in te blazen.

  Klantgenererend model
  Inclusief vulling
  Geschikt voor PC, tablet & mobiel
  Goed vindbaar in Google

 

Facebook Campagne

Met een Facebook campagne zorgen we ervoor dat de online advertenties bij de juiste doelgroep en in de juiste regio, dus bij jouw potientiele koper zichtbaar worden. Door te meten en te anticiperen aan de hand van de resultaten zorgen wij ervoor dat je het maximale resultaat uit je Facebook campagne haalt. Uit de resultaten uit het verleden blijkt dat onze aanpak werkt!

  Beeldadvertenties
  Doelgroepbepaling + analyse
  Duizenden weergaves

 

Google Campagnes

Met Google Display netwerk plaatsen we advertenties op websites die bij de juiste doelgroep en in de juiste regio, dus bij jouw potentiele koper zichtbaar worden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de bezoekers via de campagne site gevolgd worden zodat zij na het bezoeken van de website via advertenties aan het project herinnerd worden. Na remarketing zien we heel vaak dat een geinteresseerde zich aanmeldt via de website voor meer informatie over het betreffende nieuwbouwproject!

  Remarketing/ retargeting
  Beeldadvertenties
  Duizenden weergaves
  

Bekijk al onze projecten in ons online portfolio.


Meer informatie?

Leuk dat je meer wil weten over onze diensten! Vul 100% vrijblijvend onderstaand formulier in en één van onze experts neemt contact met je op. 
 

 • Laat hieronder je gegevens achter:

 • * velden zijn verplicht.

 • "Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen"

  Baboeshka Beetsterzwaag
 • "Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten."

  Slokker vastgoed
 • "Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht! "

  Frisoplan
 • Vacature online media adviseur

  Vacature online media adviseur

  In verband met het grote succes op onze online afdeling zijn we weer op zoek naar versterking !!!!

  Lees meer
 • ‘Like Mijn Huis!’ zorgt voor de kickstart bij de verkoop van jouw woning

  ‘Like Mijn Huis!’ zorgt voor de kickstart bij de verkoop van jouw woning

  Lees hier het artikel uit Wonen in Fryslan

  Lees meer
Meer nieuws
handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel 0512-204108 of mij!
image