Beukema plaagdierbestrijding

NIEUWE WEBSITE/WEBSHOP

Op maat design

WordPress CMS met Woocommerce

Snelheidsoptimalisatie

Patrick Beukema van Beukema ongediertebestrijding is actief in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht en is gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor huis en kantoor.

Patricks opdracht aan ons: ik wil een website die direct klanten oplevert, kortom ik wil conversie!

Eerst hebben we ons verdiept in de sector ongediertebestrijding. We stelden ons de vraag;  wat wil je zien als je last hebt van ongedierte en je komt op een website van een bedrijf dat aan bestrijding doet. Prioriteit nummer 1:  de site moet professioneel, effectief en overzichtelijk zijn. Je wilt in 1 oogopslag zien wat je zoekt , de mogelijkheid hebben om snel  contact op te nemen en je moet rechtstreeks vanaf de site kunnen bellen. Dit hebben we gerealiseerd door gebruik te maken van slimme technieken die er voor zorgen dat bezoeker automatisch wordt genavigeerd naar de juiste plek.   

Qua design was het met behulp van passende foto’s eenvoudig om de juiste uitstraling te geven aan de site. Het geheel heeft er voor gezorgd dat de conversie op deze nieuwe site vele malen hoger ligt dan op de oude site en dat was exact Patricks bedoeling.

Bekijk hier de website

SAMEN EEN PROJECT STARTEN?

INCOTECH

NIEUWE WEBSITE

CONNACTIEF

NIEUWE WEBSITE

MEDIZORG HAAGLANDEN

NIEUWE WEBSITE

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Volg ons op social