Medizorg haaglanden

Medizorg Haaglanden

Design

Development

Content

Medizorg Haaglanden is een zorgbedrijf op maat waar teams van deskundigen en medewerkers van verschillende disciplines nauw samenwerken. De missie van Medizorg Haaglanden is dat zij zorg organiseren die aansluit op de wensen van hun cliënten. Zo levert Medizorg Haaglanden zorg op locatie; op de manier die hun cliënten wensen en als prettig ervaren. Hierdoor is zorg van Medizorg Haaglanden menselijker, warmer, sneller en doelgerichter.

Onze opdracht was; missie, visie, identiteit en werkwijze op een duidelijk herkenbare  en overzichtelijke wijze presenteren naar onze doelgroep.

We hebben gekozen voor een zachte blauwe kleur als uitstraling. Deze kleur  geeft de website de zachte, menselijke uitstraling die Medizorg Haaglanden wil hebben naar haar klanten. Tegelijk moest de website ook professionaliteit, toegankelijkheid en effectiviteit uitstralen. Om dit te bereiken hebben we gekozen voor een sitestructuur die voor iedereen overzichtelijk en helder is, ook voor mensen die niet  regelmatig websites bezoeken. 

De teksten die we hebben geschreven voor de website zijn klantgericht opgezet. Klanten herkennen zich in de teksten, ze krijgen te lezen wat ze moeten weten, ze kunnen daar iets van vinden en worden gestimuleerd om hier iets mee te doen. Voor ons was dit een prachtige en geslaagde klus voor een bijzonder bedrijf en het feit dat Medizorg Haaglanden zich volledig kon vinden in de door ons opgeleverde website was voor ons natuurlijk de grootste prijs!

Bekijk hier de website

SAMEN EEN PROJECT STARTEN?

DE NATURIJ

NIEUWE WEBSITE

BEUKEMA PESTCONTROL

NIEUWE WEBSITE

INCOTECH

NIEUWE WEBSITE

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Volg ons op social