Wij regelen het voor jou. Alles! Graag en goed!

Jouw website laat je lekker over aan ons!

Jij hebt zo jouw eigen manier van ondernemen. Je bent duidelijk, snel en je biedt kwaliteit. Dat verwacht je dus ook van anderen. Bij Multiplus begrijpen we dat. Want wij? Wij werken eigenlijk net zo als jij! Om jouw website zo efficiënt mogelijk te maken, hebben we een duidelijk stappenplan. We werken transparant zodat jij precies kunt zien wat wij doen. Zelf hoef je slechts wat materiaal aan te leveren, zoals je logo, enkele foto’s en korte teksten. Heb je dit niet? Dan kunnen wij daar natuurlijk ook voor zorgen.
 
Multiplus werkt met een efficiënt, transparant en duidelijk stappenplan.
 

Stap 1: Je bent akkoord en je levert aan…


Voordat we met je website beginnen, ontvangen we graag je akkoord, je briefing en je materiaal. Met die laatste twee bedoelen we eigenlijk niets meer dan: jouw wensen voor je site samen met je logo, fotomateriaal en teksten. Wanneer je nog geen webteksten hebt, kunnen wij deze voor je maken. Onze ervaren tekstschrijver belt je graag op en wij zorgen voor korte, krachtig geformuleerde teksten. Teksten waarmee je doeltreffend het internet op kan. Bovendien beschikken we over een enorme database aan fotomateriaal, mocht je deze willen gebruiken.
Multiplus gaat voor je aan de slag met je nieuwe website als wij je akkoord, je briefing en je materiaal hebben.


Stap 2: Aan de slag met jouw ontwerp!


Het moment is daar: we gaan aan de slag met het ontwerp van je nieuwe website. We zorgen ervoor dat je ontwerp zoveel mogelijk aansluit bij jouw briefing en huisstijl. Ook wanneer je nog geen huisstijl hebt, kunnen wij een logo voor je ontwikkelen. Jij houdt zelf controle over het eindresultaat in deze ontwerpfase. Wanneer jij echt tevreden bent, gaan we verder. We streven ernaar om binnen één week jouw akkoord te krijgen op het ontwerp, inclusief correcties.
Bij Multiplus houdt jij zelf controle over het eindresultaat van je website.


Stap 3: Bouwen en vullen maar…!


En dan… ben jij helemaal tevreden met het ontwerp! Dat wordt bouwen voor ons! Het is belangrijk dat je teksten nu ook klaar zijn. Nu vullen we de eerste tien pagina’s voor je. Als we jouw website opleveren, krijg je de inloggegevens waarmee je zelf je website kunt aanvullen in ons gemakkelijke CMS-systeem. Daar krijg je natuurlijk ook een handige handleiding bij. Bang om fouten te maken? Helemaal niet nodig, want er is altijd iemand van Multiplus die jou verder kan helpen.
 
Multiplus werkt met een gemakkelijk en eenvoudig CMS-systeem waarmee je zelf gemakkelijk je website vult.


Stap 4 Check!


Pas wanneer jij op en top tevreden bent, gaan we online met je website. Voor het zover is, krijg je van ons eerst een link waarmee je de website zelf helemaal kan checken. Wanneer je nog opmerkingen of verbeterpuntjes hebt, passen we alles net zolang aan totdat jij helemaal tevredenheid bent.
 

Pas wanneer jij hélemaal tevreden bent gaat Multiplus online met jouw nieuwe website.


Stap 5 Online!


Je bent blij, tevreden en helemaal in je nopjes met je nieuwe site. Goed zo, dat is zoals wij het graag zien! Maar hoe zit het met de hosting en bijbehorende mailadressen? Dat regelen wij ook allemaal voor je. Ruim voor we echt online gaan, informeren wij je over de verschillende hostingmogelijkheden.
 
Ook hosting kan Multiplus voor je regelen.


Hoera! Je website is online. Maar wat nu?


En nu… ben je live met je website! Natuurlijk kun je nu nog steeds bij ons terecht voor ondersteuning. Bij je overeenkomst met Multiplus is service en advies immers inbegrepen. In de komende periode is het belangrijk dat je website goed vindbaar wordt en klanten gaat opleveren. Dit kunnen we triggeren met onze online marketingdiensten. Op zo’n manier dat je op Google en Facebook nieuwe klanten kan genereren. Wij laten je graag de mogelijkheden weten.
 
Ook nadat we echt live zijn met jouw website kun je altijd bij Multiplus terecht voor steun, hulp en extra marketingdiensten.
 

Maatwerk software & Platformen

Maatwerk software & Platformen

Onze ontwikkelaars transformeren jouw wensen tot jouw eigen kwalitatief en gebruiksvriendelijk eindproduct.

Meer informatie
Online Marketing

Online Marketing

Wij bieden een effectieve en doelgroepgerichte advertentie campagne via Facebook en/of Google, 100% gericht op resultaat voor

Meer informatie
Webshop

Multiplus Webshop

E-Commerce via WooCommerce. Wij zorgen dat jij jouw producten online aan de man kunt brengen

Lees meer
Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

Wil jij weten hoe het in zijn werk gaat bij Multiplus Online als jouw website offerte aanvraag bij ons binnen komt?

Lees meer

Wist je dat onze CTO en ons development team ook voor KLM werken?

KLM
KLM

Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

Frisoplan
Frisoplan

Wij hebben verschillende software oplossingen ontwikkeld voor ABN-AMRO.

ABN Amro
ABN Amro

Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

Slokker vastgoed
Slokker vastgoed

Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

Baboeshka Beetsterzwaag
Baboeshka Beetsterzwaag