CONTENT WEBTEKSTEN & FOTOGRAFIE

ONS MOTTO = CONTENT IS NOG STEEDS KING!

CONTENT CREATIE WEBTEKSTEN & FOTOGRAFIE

BETER GEVONDEN WORDEN EN MEER CONVERSIE

Online succes wordt in hoge mate bepaald door de content op je website. Met content bedoelen we webteksten, video’s en afbeeldingen. Een goede contentstrategie draagt bij aan de vindbaarheid van je website door SEO en SEA. Bezoekers op je website zijn pas waardevol als het de juiste bezoekers zijn, die converteren. De content moet daarom passen bij je doelgroep, aanspreken en aanzetten tot actie.

De voordelen van content

MEER OMZET DOOR CONTENT

Content die bijdraagt aan de vindbaarheid en het conversieratio van je website moet relevant zijn. Door precies op het juiste moment informatie te bieden, passend bij zowel de doelgroep als de zender. Door jouw lezers te boeien, blijven ze niet alleen langer op je website maar zullen ze ook vaker terugkeren of doorlinken.

content-marketing

WAAROM JE CONTENT UITBESTEDEN AAN MULTIPLUS?

Content maken is een vak apart. Creativiteit is belangrijk, maar ook techniek en kennis van online marketing. De contentspecialisten van Multiplus online beschikken over de juiste voelsprieten, expertise en taalvaardigheid. We zijn steengoed in het maken van een contentstrategie, het schrijven van SEO teksten voor je website, video, blog en fotografie.

”Een goede contentstrategie
draagt bij aan de vindbaarheid van je website door SEO en SEA”

Wi-jo – Online consultant @ Multiplus online