Online marketing Strategie

Online marketing Strategie

EEN ONLINE STRATEGIE GEEFT SUCCES​

EEN ONLINE MARKETING STRATEGIE MET EFFECT

Online zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat maakt het ook lastig. Want hoe zorg je ervoor dat online activiteiten niet alleen maar tijd kosten, maar ook echt effectief zijn? Daarvoor is een heldere online marketing strategie nodig die ervoor zorgt dat jouw online aanwezigheid is afgestemd op de gehele marketing van je bedrijf.

Wij helpen je graag op weg. We kennen de online wereld op ons duimpje en zijn goed in het formuleren van doelstellingen, doelgroepen, een customer journey en een krachtige boodschap. Met die kennis bieden we een goede basis voor jouw online succes. Om tot het beste resultaat te komen, doorlopen we een aantal fasen: analyse, brainstorm, strategie en praktijk.

SUCCES BEGINT MET EEN GOEDE BASIS

Online analyse

In deze eerste fase stellen we een hoop vragen. Dat doen we om zoveel mogelijk te weten te komen over jouw visie, product of dienst, de markt en je doelgroep. We nemen je huidige marketing onder de loep, bespreken doelen en doen een uitgebreide online zoekwoorden- en doelgroepanalyse. Als we alles in kaart hebben, gaan we met de voeten op tafel: brainstormen maar!

 

Brainstormen

Dit is hét moment om te dromen. Welk gevoel moet jouw merk oproepen en wat is de stip op jouw horizon? Ons team van creatievelingen, techneuten en strategen legt in deze fase het fundament voor jouw online strategie en vertaalt jouw dromen naar een converterende website, sterke content en een succesvolle campagne.

 

Strategie

Tijd om de perfecte mix van middelen te bepalen. Daarbij kijken we niet alleen naar de doelen, maar ook naar het budget dat daar tegenover staat. We zorgen ervoor dat we altijd het optimale resultaat uit jouw investering halen. Want online marketing moet geld opleveren.

 

De praktijk en succes 

In de laatste fase zorgen we ervoor dat we de online strategie in praktijk kunnen brengen. Je website vormt hiervoor de basis. We bekijken samen of je website voldoende aansluit bij de strategie en helpen bij eventuele aanpassingen. Vervolgens gaan we ervoor zorgen dat de juiste doelgroep naar je website komt én converteert. We stellen vast wat er nodig is voor het optimale resultaat en stellen kaders op in de vorm van tijd en budget. Jij bepaalt welke onderdelen van de strategie je zelf uitvoert en wat je liever uitbesteedt. 

”Wij helpen je graag op weg. We kennen de online wereld op ons duimpje en zijn goed in het formuleren van doelstellingen, doelgroepen, een customer journey en een krachtige boodschap”

Edser
 Manager @ Multiplus online

WAAROM JE STRATEGIE
UITBESTEDEN AAN MULTIPLUS?

Dankzij onze brede ervaring in marketing, zowel on- als offline, kunnen we verder denken dan één online middel. Samen met jou brainstormen we over jouw bedrijf en ideeën om deze tot een succes te maken. We bieden een perfecte mix aan van middelen, waardoor we je altijd vanuit expertise kunnen adviseren.