Zoekmachine adverteren SEA

DIRECT HOGER SCOREN IN GOOGLE met google ads

Zoekmachine adverteren SEA

ZOEKMACHINE ADVERTEREN DIRECT HOGER IN GOOGLE

Het liefst betaal je zo min mogelijk voor zoekmachine adverteren (SEA). Dat snappen we. Daarom is SEO een belangrijke basis voor je totale strategie. 

Toch kan zoekmachine adverteren met Google Ads slim zijn. Het goede nieuws: zoekmachine adverteren hoeft niet duur te zijn en heeft direct effect.

De 6 voordelen van zoekmachine adverteren en Google Ads

ONLINE GEVONDEN WORDEN ZOALS JIJ DAT WILT

Google Ads adverteren biedt veel voordelen. Een van de grootste voordelen is misschien wel controle. Je kunt nauwkeurig bepalen waar jouw advertentie wordt getoond, wie jouw advertentie moeten zien en wanneer dat gebeurt. Bovendien kunnen we goed meten wat het effect is en continu bijsturen voor het beste resultaat. Omdat je per klik of weergaven betaald, betaal je nooit voor niks.

ZO BEHAAL JE
SUCCES MET GOOGLE ADS

Of jouw advertentie getoond wordt, hangt af van een aantal factoren. Het bedrag dat je biedt voor een advertentie is daar slechts een onderdeel van. Minstens zo belangrijk is goede content, de advertentietekst en de gekoppelde landingspagina. Bovendien moet per advertentie goed zijn nagedacht over de instellingen voor zoekwoorden en doelgroep. 

Als gecertificeerd Google Partner weten wij precies hoe dat werkt en wat voor jou een slimme aanpak is. We richten alles voor je in, monitoren de advertenties, zien kansen, stellen bij waar nodig en houden je nauwkeurig op de hoogte van de resultaten en kosten.

”Omdat je per klik of weergaven betaalt, betaal je nooit voor niks”

Manuel
Online marketeer @ Multiplus online

WAAROM JE GOOGLE ADS UITBESTEDEN
AAN MULTIPLUS ONLINE?

Onze medewerkers beschikken over diverse Google certificaten waardoor we officieel Google Partner zijn. Dat betekent dat we getraind zijn in het ontwikkelen van sterke campagnes en op de hoogte zijn van ontwikkelingen. Je kunt bij ons terecht voor zowel Google Ads als display advertenties. Ook wanneer er aanpassingen nodig zijn in de content of techniek van je website dan kunnen we dat zelf. Daardoor ben jij zeker van het beste resultaat met maar één aanspreekpunt.