Zoekmachine optimalisatie SEO

Beter gevonden
worden in google

Zoekmachine optimalisatie SEO

Jouw website hoger in Google en andere zoekmachines. Dat bereik je op twee manieren: Door te adverteren en met zoekmachine optimalisatie. Gevonden worden in Google heeft te maken met de content op jouw website, de relevantie van die content en de structuur van de website. Dat verbeteren heet zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO en heeft een langdurig effect op de vindbaarheid van je website.

Direct weten hoe jouw site scoort?

De voordelen van zoekmachine optimalisatie SEO

Wat SEO oplevert

Je website kan er heel mooi uitzien, maar dat levert weinig op als je niet gevonden wordt. Hoger in Google komen, verhoogt de kans dat jouw doelgroep je website ziet én bezoekt. SEO zorgt voor organisch betere zoekresultaten, oftewel: Zonder dat je Google hiervoor betaalt. Klinkt goed toch? Veel zaken hebben invloed op de vindbaarheid van je site. Toch zijn er drie basisprincipes voor SEO: techniek, relevantie en autoriteit;

Om websites te koppelen aan een zoekopdracht moeten zoekmachines webpagina’s kunnen vinden. Dat doen ze met zoekrobots of spiders. Ingewikkeld verhaal, maar in het kort betekent dit dat er tools zijn die jouw website en alle losse pagina’s en elementen indexeren. De techniek achter je website bepaalt of dit lukt en of je site snel genoeg is.

Zoekmachines vinden het steeds belangrijker dat de zoekresultaten goed aansluiten bij de zoekopdracht. Daarom beoordeelt Google de relevantie en kwaliteit van webcontent. Geef jij de informatie die gezocht wordt, gericht op de doelgroep, dan scoor je hoger.

Tot slot kijken zoekmachines ook naar de populariteit van je website. Online gebeurt dat doordat anderen een link naar jouw website plaatsen. Dit noemen we linkbuilding en dat vergroot de betrouwbaarheid van je site waardoor je hoger in o.a. Google komt.

Waarom je SEO uitbesteden aan Multiplus online

Het succes van SEO heeft voor een groot deel te maken met de kwaliteit van jouw website. Daarom is het fijn dat wij niet alleen verstand hebben van online marketing, maar ook van website ontwikkeling. We weten waar we het over hebben en kunnen we veel technische aanpassingen zelf uitvoeren.  Ook voor het verbeteren van content hebben we experts. SEO is een combinatie van techniek en creatie en juist dat hebben wij onder één dak.

Beter gevonden worden in Google? = Multiplus online kiezen!

Uit ons klantonderzoek is gekomen hoe onze klanten Multiplus online ervaren.

Betrouwbaar

Meedenken

Snelheid

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Volg ons op social