webdesign drachten

Multiplus Online jouw partner voor een webdesign in Drachten. Kwaliteit die je mag verwachten.

Webdesign Drachten

Voor Friezen, door Friezen!

Multiplus online maakt maatwerk websites voor bedrijven in Drachten e.o. Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw vraagstuk? Welkom! Je bent uitgekomen bij Multiplus online. Met meer dan 20 jaar media ervaring kunnen wij zeggen dat we jouw partner zijn in online oplossingen. Een full service webdesign bureau in Drachten dat jouw vraagstuk perfect kan vertalen. 

Van een webdesign op maat tot voorgeprogrammeerde websites met doordachte structuren die wij al voor je hebben ontwikkeld. Wij zijn speciaal gericht op het MKB en de ZZP’er. Met de diversiteit en expertise die we in huis hebben, kunnen we iedereen bedienen.

WEBDESIGN drachten? Multiplus online!

Voor een potje tafelvoetbal of gladde praatjes hoef je niet bij ons te zijn! Voor expertise en een goed gesprek tijdens een bakkie doen we graag! 

Persoonlijk contact is bij ons leidend en tijdens de samenwerking staat jouw bedrijf centraal. We halen alles uit de kast om jou dat unieke webdesign te geven waarnaar jij zoekt. Met jou kennis van de markt en onze expertise van online, krijgen we de handen altijd op elkaar. 

En achter de schermen kijk jij live mee hoe we jouw unieke website creëren. Volledige transparantie!

Zin om samen te werken? Kom dan langs in Drachten.

website laten maken

KIES VOOR EEN ALL-IN website pakket 100% COMPLEET

Omdat de markt er naar vraagt hebben wij speciaal 4 pakketten ontwikkeld voor het MKB en de ZZP’er in Drachten. Pakket Basis, Plus, Pro en webshops zijn onze toppers. Je kan kiezen uit meer dan 400+ designs. Kwaliteit met een grote ”K”. Want zo onderneem jij toch ook?

Wat krijg jij? Een website gemaakt in WordPress en die jaren meegaat en makkelijk uit te breiden is voor de toekomst. Een uniek webdesign compleet afgestemd op jouw huisstijl en met de juiste vertaalslag naar jouw doelgroep. Een responsive design, je website wordt altijd goed weergegeven op desktop, mobiel en tablet. Goed vindbaar in de zoekmachines? We stellen je website in met basis SEO, zodat jij straks goed vindbaar bent in de zoekmachines. Kies je ervoor om de hosting bij ons af te nemen dan zorgen wij ervoor dat je website altijd up to date en veilig is!

4 SIMPELE STAPPEN EN KLAAR

1. DE INTAKE

Tijdens de intake willen wij alles weten over je bedrijf. op basis van deze info gaan we kijken welk template voor jou geschikt is.  Tijdens deze fase wordt ook de nodige content verzameld die u graag op uw website wilt laten vertonen.

2. CONCEPT

Tijdens de ontwikkelingsfase maken we eerst een opzet van de homepage. We gaan nu jouw huisstijl doorvoeren binnen het thema. Pas als je tevreden bent over het resultaat, gaan we verder met de overige pagina's.

3. OPLEVERING

Tijd om een feestje te vieren. Nadat jou website compleet getest is gaan we de website online zetten. Dit kan zowel bij ons op de server als bij je huidige hostingspartij.

4. SUPPORT

Je website staat live en uiteraard sta je er nu niet alleen voor. Bij ons zit standaard onderhoud en support inbegrepen, mits je de hosting bij ons hebt afgenomen. Als er een probleem optreedt, lossen wij dit voor jou op.

WEBDESIGN DRACHTEN = MULTIPLUS ONLINE KIEZEN!

Uit ons klant onderzoek is gekomen, hoe onze klanten Multiplus online ervaren:

Betrouwbaar

Meedenken

Snelheid

Ja, ik wil

een unieke website uit Drachten!

Wij zijn Multiplus online!

Jouw partner voor webdesign Drachten.

De Naturij

CONNACTIEF

MEDIZORG HAAGLANDEN