Website laten maken Eindhoven

Website laten maken Eindhoven

Website laten maken
Eindhoven € 849,-

PASSIE VOOR WEBDESIGN INEINDHOVEN

Op zoek naar een webdesign bureau in Eindhoven waar jij je website of webshop kan laten maken? Multiplus online is de WordPress specialist in het maken van professionele, snelle en gebruiksvriendelijke websites in Eindhoven en omgeving.

Heb je al een website en deze kan wel een opknapbeurt gebruiken of wil je een nieuwe laten maken? Heb je geen inspiratie of kom je er niet uit? Bij Multiplus online kun je jouw ideale website laten maken. Met onze specialisten komen we er altijd samen uit.

Wij vertalen jouw wensen!

webshop laten maken

WordPress website laten maken in Eindhoven 100% all-in.

Wij begrijpen dat je de concurrentie altijd een stap voor wilt blijven, ook als het aankomt op het bezitten van een website of webshop. Multiplus online staat voor je klaar als het aankomt op het laten maken van een professionele WordPress website. Wij zorgen ervoor dat jouw site op maat wordt gemaakt en dat de site weerspiegelt waar het bedrijf voor staat. 

WordPress website laten maken in Eindhoven 100% compleet

Speciaal voor het MKB en ZZP in Eindhoven. Een doordacht webdesign met bewezen structuren. Meer heb je niet nodig.

Omdat de markt er naar vraagt hebben wij speciaal voor Eindhoven een basis pakket ontwikkeld voor het MKB en de ZZP’er. Je kan kiezen uit meer dan 400+ designs.  Kwaliteit webdesign met een grote ”K”.  Want zo onderneem jij toch ook?

 • WordPress website
 • Maatwerk website
 • Woocommerce webshop

Website pakket basis

Met ons website pakket basis krijg je een website die werk voor je uit handen neemt. Met doordachte structuren. Een website met focus op conversie! Dat wil jij toch ook als ondernemer? Je website dient niet alleen als visitekaartje maar moet ook voor je werken!

website laten maken

Website opmaat

Met ons plus pakket krijg je een website met een volledig opmaat design. Met een goed doordachte structuur laten we jouw website voor je werken. Want zeg nou zelf, jouw website is toch meer als een visitekaartje.

website laten maken

Webshop pakket

Een webshop laten maken die wél werkt? Dan is het tijd voor de volgende stap. Laat je bezoekers het echte shoppen ervaren met het All-in webshop pakket van Multiplus online. Wij creëren van concept tot oplevering een webshop die een geweldige shopervaring biedt.

700+ klanten gingen je voor.

Multiplus Online is gespecialiseerd in het bouwen van doeltreffende websites, conversiegerichte webshops en succesvolle online marketing campagnes. Een aantal uitgelichte projecten vindt u hieronder.

All-in website laten maken Eindhoven

Met doordachte structuren, focus op conversie en volledig aanpasbaar aan jouw huisstijl, zijn al onze websites die wij maken altijd afgestemd op jouw bedrijf. Alle websites bouwen we met “WordPress”. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Een optimaal design in jouw huisstijl. Helemaal klaar voor mobiel, tablet en desktop!

Wil je een website laten maken in Eindhoven door Multiplus online? Wij werken met het meest populaire CMS ter wereld: WordPress.

Bij ons ben je niet beperkt qua functionaliteiten op je website. Gedoe met aanpassen van simpele teksten en foto's is verleden tijd.

Geniet van het gemak van een Drag & Drop systeem waar je makkelijk, mooie pagina's binnen enkele minuten kunt bouwen & stijlen.

Super makkelijk en je hebt geen technische kennis nodig!

 • Zoveel pagina's aanmaken als je wilt
 • Foto of video toevoegen is een fluitje van een cent
 • WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk
 • Krachtig media beheer
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Responsive mobiele websites
 • Snel geïndexeerd door Google
 • Geen technische kennis nodig
 • Alles is aanpasbaar
 • Je kunt waar je maar wil Call To Actions plaatsen
 • WordPress is zeer veilig en stabiel
 • Plugins voor alle functies op je website
 

Wij bouwen je website zo dat het makkelijk is om te onderhouden. Een nieuwe pagina aanmaken? Een foto vervangen of teksten aanpassen? Fluitje van een cent!

 
 • Responsive website voor mobiel en tablet
 • Snelle laadtijd van je pagina
 • Yoast SEO plugin
 • Zoekmachinevriendelijke URL's
 • Zoekmachinevriendelijke pagina opbouw
 • Sitemap installatie
 • Cookiemelder
 • Google analytics koppeling
 • Redirecten van URL's
 

Een goede basis staat en door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen we je nog hoger krijgen in de zoekmachines. We gaan graag voor je aan de slag met zoekmachine optimalisatie.

Geen leasekosten of andere gekke afspraken! De website die je bij ons hebt laten maken, is ook jouw eigendom!

 
 • Tekst editor
 • Social share module
 • Formulier module
 • Fotogalerie module
 • Nieuws module
 • Blog Module
 • Projecten module
 • Google Maps module
 

Hier staan wij voor. We gaan net zo lang door tot dat jij 100% tevreden bent!

Geen lange processen maar wel een goede samenwerking. Wij streven ervoor om jouw website binnen 2 weken live te hebben staan.

Gewoon helder en duidelijk. Je betaald een eenmalig tarief voor je website en verder geen abonnementskosten!

Heb je vragen na oplevering dan kun je altijd bij ons GRATIS terecht. Je kan kiezen om je hosting elders onder te brengen of veilig onder te brengen bij Multiplus online. Voor de hosting rekenen wij € 14,95 pm.
 
 • Hulp op afstand; telefonisch of met TeamViewer
 • Je eigen domeinnaam
 • 2.000 MB opslagruimte voor je website
 • Webmailomgeving. Hiermee kun overal ter wereld bij je mail
 • IMAP & POP3 eenvoudig in te stellen op elk apparaat
 • Wekelijkse backups
 • Periodieke technische updates voor Google
 • Beveiligingsupdates voor optimale bescherming
 

Waarom kiezen voor Multiplus online?

Wij onderscheiden ons voornamelijk door onze creatieve manier van werken, 20 jaar media ervaring, een gerichte aanpak en een duidelijke visie. Volledig afgestemd op jouw organisatie. Wij geloven in een langdurige duurzame relatie op basis van vertrouwen. Een goede samenwerking met jouw kennis van de markt, onze techniek en met de juiste strategie voor online marketing, resulteert dat in gezamenlijk succes!.

Altijd vindbaar met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je ervoor zorgen dat jouw site over de juiste SEO waarde beschikt dan is het noodzakelijk om de juiste keywords te gebruiken. Echter moet er naast het verwerken van de zoekwoorden ook gekeken worden naar interne en externe links die interessant zijn voor de klant. Het is niet meer mogelijk om alleen met keywords goed te scoren. Het draait erom dat de content ook moet aansluiten bij de klant. Tijdens het proces website laten maken voor jouw bedrijf in Eindhoven, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die super snel laadt. Doordat online vindbaarheid over de jaren heen aanzienlijk complexer is geworden is het noodzakelijk om een specialist in te schakelen. Wij staan voor je klaar als het aankomt op het onder handen nemen van de SEO waarde voor jouw site.

10 adviezen van Multiplus online voor een goede start.

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde site terecht.

 

Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is. Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten bouwen. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een website te laten maken. Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen.  De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd website bureau.

Het ontwerp van je website is het eerste wat je klant te zien zal krijgen. Niet voor niets dat het ontwerp van de website gezien kan worden als een soort online visitekaartje. Dit is de reden dat het onderwerp er altijd aantrekkelijk uit moet zien. Het ontwerp moet aansluiten bij je doelgroep. Als je kiest voor Multiplus online hoef jij je hier niet druk over te maken. Onze specialisten weten hoe de markt beweegt en maken voor jou dat design die jouw doelgroep direct aanspreekt.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden?

 

Multiplus online weet je doel duidelijk in kaart te brengen. Zo zorgen wij ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Er zijn steeds meer mensen die hun mobiele telefoon of tablet gebruiken voor het internet. Dit is de reden dat het super belangrijk is om jouw website te voorzien van een responsief karakter. Wij zorgen ervoor dat jouw klant de website op ieder apparaat kan openen.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen.

 

De meest voor de hand liggende keus van Multiplus online is op dit moment WordPress.

Nu je website eigenlijk al klaar staat is het van belang om te kijken naar de SEO, ook wel search engine optimalisatie. Door middel van SEO kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website goed scoort in Google. Hoe hoger een website scoort, hoe makkelijker het is voor klanten om bij jou op de site terecht gekomen.

 

Naast het webdesign en het bouwen van websites besteden wij ontzettend veel aandacht aan de implementatie van SEO voor jouw website. 

Een website met verouderde informatie is natuurlijk vragen om problemen. Door je website informatie actueel te houden met bijvoorbeeld nieuwsbrieven, een blog en een portfolio zal je jouw klanten altijd van de meest recente content kunnen voorzien. Dit is ook nog eens goed voor je SEO.

Met Google Analytics leer je veel meer over jouw site. Zo kan je bijvoorbeeld zien wie er op de site terecht komt, wat voor apparaat ze gebruiken en welke pagina’s er allemaal populair zijn. Met deze inzichten kun je vervolgens de nodige aanpassingen maken voor de website.

 

Multiplus installeert Google Analytics in elke website die wij opleveren.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

 

Voordat jouw website live wordt gezet test Multiplus online jouw website in elke browser.

Website laten maken in Eindhoven
Wij helpen je graag.

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Volg ons op social