Website laten maken
Rotterdam € 849,-

Een website laten maken in Rotterdam die super snel laadt, gebruiksvriendelijk is op mobiel en altijd professioneel afgestemd op jouw huisstijl.

Een nieuwe website laten maken die er anders uitziet is geen kunst. Een professionele website laten maken die echt werkt is een must!

Wij begrijpen dat je de concurrentie altijd een stap voor wilt blijven, ook als het aankomt op het bezitten van een webshop of website. Multiplus online staat voor je klaar als het aankomt op het laten maken van een professionele WordPress website. Wij zorgen ervoor dat jouw site op maat wordt gemaakt en dat de site weerspiegelt waar het bedrijf voor staat. Op zoek naar een unieke website voor jouw bedrijf in Rotterdam? Welkom! Je bent uitgekomen bij Multiplus online. Een full service webdesign bureau voor Rotterdam dat jouw vraagstuk perfect kan vertalen!

website laten maken rotterdam
website laten maken desktop
responsive webdesign mobiel
website laten maken responsive

Een all-in website pakket 100% compleet

Speciaal voor het MKB en ZZP in Rotterdam. Een doordacht webdesign met bewezen structuren. Meer heb je niet nodig.

Speciaal voor het MKB en ZZP in Rotterdam hebben wij  een all-in website pakket ontwikkeld. Je kan kiezen uit meer dan 400+ designs.  Kwaliteit webdesign met een grote ”K”.  Want zo onderneem jij toch ook?

 • WordPress website

  Voor het laten bouwen van een website in WordPress ben je bij ons aan het juiste adres. Dit is dan ook waar wij ons iedere dag weer voor in weten te zetten. Een uniek webdesign compleet afgestemd op jouw huisstijl en met de juiste vertaalslag naar jouw doelgroep. 

 • Responsive design

  Onmisbaar in 2020 een website die gebruiksvriendelijk is en goed weergegeven wordt op desktop, mobiel en tablet.

 • Goed vindbaar in de zoekmachine

  Om een goede start te maken in de zoekmachine krijg je van een goede basis set up SEO. Kies je ervoor om de hosting bij ons af te nemen dan zorgen wij ervoor dat je website altijd up-to-date en veilig is!

Altijd een webdesign in jouw huisstijl!

Persoonlijk contact is bij ons leidend en tijdens de samenwerking staat jouw bedrijf in Rotterdam centraal. We halen alles uit de kast om jou dat unieke webdesign te geven waarnaar jij zoekt. Met jou kennis van de markt en onze expertise van online, krijgen we de handen altijd op elkaar. En achter de schermen kijk jij live mee hoe we jouw unieke website creëren. Volledige transparantie!

All-in website laten maken Rotterdam € 849,-

Kies uit 400+ designs die stuk voor stuk met een vlekkeloze techniek voor je worden ontwikkeld. Met doordachte structuren, focus op conversie en volledig aanpasbaar aan jouw huisstijl, zijn al onze websites die wij maken altijd afgestemd op jouw bedrijf. Alle websites bouwen we met “WordPress”. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Een optimaal design in jouw huisstijl. Helemaal klaar voor mobiel, tablet en desktop!

Wil je een website laten maken in Rotterdam door Multiplus online? Wij werken met het meest populaire CMS ter wereld: WordPress.

Bij ons ben je niet beperkt qua functionaliteiten op je website. Gedoe met aanpassen van simpele teksten en foto's is verleden tijd. 

Geniet van het gemak van een Drag & Drop systeem waar je makkelijk, mooie pagina's binnen enkele minuten kunt bouwen & stijlen.

Super makkelijk en je hebt geen technische kennis nodig!

 • Zoveel pagina's aanmaken als je wilt
 • Foto of video toevoegen is een fluitje van een cent
 • WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk
 • Krachtig media beheer
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Responsive mobiele websites
 • Snel geïndexeerd door Google
 • Geen technische kennis nodig
 • Alles is aanpasbaar
 • Je kunt waar je maar wil Call To Actions plaatsen
 • WordPress is zeer veilig en stabiel
 • Plugins voor alle functies op je website
 

Wij bouwen je website zo dat het makkelijk is om te onderhouden. Een nieuwe pagina aanmaken? Een foto vervangen of teksten aanpassen? Fluitje van een cent!

 
 • Responsive website voor mobiel en tablet
 • Snelle laadtijd van je pagina
 • Yoast SEO plugin
 • Zoekmachinevriendelijke URL's
 • Zoekmachinevriendelijke pagina opbouw
 • Sitemap installatie
 • Cookiemelder
 • Google analytics koppeling
 • Redirecten van URL's
 

Een goede basis staat en door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen we je nog hoger krijgen in de zoekmachines. We gaan graag voor je aan de slag met zoekmachine optimalisatie.

Geen leasekosten of andere gekke afspraken! De website die je bij ons hebt laten maken, is ook jouw eigendom!

 
 • Tekst editor
 • Social share module
 • Formulier module
 • Fotogalerie module
 • Nieuws module
 • Blog Module
 • Projecten module
 • Google Maps module
 

Hier staan wij voor. We gaan net zo lang door tot dat jij 100% tevreden bent!

Geen lange processen maar wel een goede samenwerking. Wij streven ervoor om jouw website binnen 2 weken live te hebben staan.

Gewoon helder en duidelijk. Je betaald een eenmalig tarief voor je website en verder geen abonnementskosten!

 
 • Hulp op afstand; telefonisch of met TeamViewer
 • Je eigen domeinnaam
 • 2.000 MB opslagruimte voor je website
 • Webmailomgeving. Hiermee kun overal ter wereld bij je mail
 • IMAP & POP3 eenvoudig in te stellen op elk apparaat
 • Wekelijkse backups
 • Periodieke technische updates voor Google
 • Beveiligingsupdates voor optimale bescherming
 

Altijd vindbaar met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je ervoor zorgen dat jouw site over de juiste SEO waarde beschikt dan is het noodzakelijk om de juiste keywords te gebruiken. Echter moet er naast het verwerken van de zoekwoorden ook gekeken worden naar interne en externe links die interessant zijn voor de klant. Het is niet meer mogelijk om alleen met keywords goed te scoren. Het draait erom dat de content ook moet aansluiten bij de klant. Tijdens het proces website laten maken voor jouw bedrijf in Rotterdam, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die super snel laadt. Doordat online vindbaarheid over de jaren heen aanzienlijk complexer is geworden is het noodzakelijk om een specialist in te schakelen. Wij staan voor je klaar als het aankomt op het onder handen nemen van de SEO waarde voor jouw site.

Waarom kiezen voor Multiplus online?

Wij onderscheiden ons voornamelijk door onze creatieve manier van werken, 20 jaar media ervaring, een gerichte aanpak en een duidelijke visie. Volledig afgestemd op jouw organisatie. Wij geloven in een langdurige duurzame relatie op basis van vertrouwen. Een goede samenwerking met jouw kennis van de markt, onze techniek en met de juiste strategie voor online marketing, resulteert dat in gezamenlijk succes!.

10 adviezen van Multiplus online voor een goede start.

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde site terecht.

 

Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is. Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten bouwen. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een website te laten maken. Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen.  De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd website bureau.

Het ontwerp van je website is het eerste wat je klant te zien zal krijgen. Niet voor niets dat het ontwerp van de website gezien kan worden als een soort online visitekaartje. Dit is de reden dat het onderwerp er altijd aantrekkelijk uit moet zien. Het ontwerp moet aansluiten bij je doelgroep. Als je kiest voor Multiplus online hoef jij je hier niet druk over te maken. Onze specialisten weten hoe de markt beweegt en maken voor jou dat design die jouw doelgroep direct aanspreekt.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden?

 

Multiplus online weet je doel duidelijk in kaart te brengen. Zo zorgen wij ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Er zijn steeds meer mensen die hun mobiele telefoon of tablet gebruiken voor het internet. Dit is de reden dat het super belangrijk is om jouw website te voorzien van een responsief karakter. Wij zorgen ervoor dat jouw klant de website op ieder apparaat kan openen.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen.

 

De meest voor de hand liggende keus van Multiplus online is op dit moment WordPress.

Nu je website eigenlijk al klaar staat is het van belang om te kijken naar de SEO, ook wel search engine optimalisatie. Door middel van SEO kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website goed scoort in Google. Hoe hoger een website scoort, hoe makkelijker het is voor klanten om bij jou op de site terecht gekomen.

 

Naast het webdesign en het bouwen van websites besteden wij ontzettend veel aandacht aan de implementatie van SEO voor jouw website. 

Een website met verouderde informatie is natuurlijk vragen om problemen. Door je website informatie actueel te houden met bijvoorbeeld nieuwsbrieven, een blog en een portfolio zal je jouw klanten altijd van de meest recente content kunnen voorzien. Dit is ook nog eens goed voor je SEO.

Met Google Analytics leer je veel meer over jouw site. Zo kan je bijvoorbeeld zien wie er op de site terecht komt, wat voor apparaat ze gebruiken en welke pagina’s er allemaal populair zijn. Met deze inzichten kun je vervolgens de nodige aanpassingen maken voor de website.

 

Multiplus installeert Google Analytics in elke website die wij opleveren.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

 

Voordat jouw website live wordt gezet test Multiplus online jouw website in elke browser.

De Naturij

CONNACTIEF

MEDIZORG HAAGLANDEN

Veel gestelde vragen

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Dit is verschillend voor iedereen. Met welk doel ga jij je website inzetten? Wat wil je communiceren via je website? Welke functionaliteiten wil je terug zien in je website? Zomaar een paar vragen die we je gaan stellen.

Op basis van een goed intake gesprek gaan we samen kijken welke website het beste bij jouw organisatie past. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Met behulp van onze all-in website pakketten zal ook jij kunnen beschikken over een betrouwbare website. Deze website wordt ontwikkeld zonder maandelijkse kosten. 

De website die wij voor jou maken is dus ook daadwerkelijk jou website. Een eenmalig tarief en je website wordt compleet opgeleverd.De domeinnaam en de hosting vallen altijd onder het eigen beheer. Bij Multiplus online beschikken we over onze eigen server en kun je er ook voor kiezen om dit onder te brengen bij ons.

Als wij een website opgeleverd hebben, krijg je een workshop of een kleine handleiding over onderhoud van je website. Zo kun je altijd makkelijk zelf teksten, foto's plaatsen of een nieuwe pagina aanmaken. Uiteraard kun je het onderhoud van je website ook keurig door Multiplus online laten verzorgen. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

We streven ervoor om je website in 1 a 2 weken live te hebben staan. Mits het niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Het proces website laten maken tot livegang nemen wij compleet uit handen. Ja wij vullen ook je website. Multiplus zet de teksten en foto's in je website. Het aantal pagina's die gevuld moeten worden is altijd in overleg. Wij ontzorgen je van A tot Z.

Een goede website voldoet pas als het doel waarvoor je website moet dienen ook gehaald wordt. Op basis van een goed intakegesprek en de juiste site structuur bepaling, leveren wij een website die volledig voldoet aan jouw eisen.

Multiplus online garandeerd je het volgende:

 • een professioneel ogende website afgestemd op jouw huisstijl
 • een website die werkt op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop)
 • Een duidelijke navigatie om het bezoekers zo makke;lijk mogelijk te maken om de juiste informatie te vinden
 • Een website die snel laad zodat bezoekers niet verdwijnen omdat je pagina niet snel genoeg laad
 • duidelijke informatie doormiddel van goede content
 • jouw website vindbaar is in de zoekmachines
 • bezoekers hoeven niet te zoeken naar een contact moment of een offerte aanvraag. je moet binnen 1 a 2 klikken een offerte kunnen aanvragen of een contact kunnen opnemen.

Eigenlijk is dit gewoon de standard. Iedereen pakt zijn smartphone en doet onderzoek/koopt via mobiel. Daarnaast geeft Google websites die mobiel vriendelijk zijn gebouwd een hogere waarderingsscore. Alle website die wij maken worden mobiel vriendelijk opgeleverd!

Indien je een website wilt laten maken dan is het noodzakelijk dat deze up-to-date blijft. Door middel van de juiste updates kun je ervoor zorgen dat jouw site goed blijft werken en dat alles veilig blijft. Het is mogelijk om te kiezen voor bijkomend onderhoud bij een website pakket. Dankzij een service pakket zal je je zelf geen zorgen meer hoeven te maken over de updates, beveiliging of doorontwikkeling van je website.

Ja, Multiplus beschikt over een eigen veilige server. Met onze basis hosting kun je rekenen op;

 • maandelijkse website backups
 • 2000mb opslagruimte voor je website
 • 4000 mb opslagruimte e-mail
 • 10 e-mailadressen
 • Imap en pop3 e-mailaccounts
 • beveiligingsupdates

Schrijven is een vak apart. Bij Multiplus online hebben wij onze eigen tekstschrijvers. Doormiddel van een interview creëren wij prachtige teksten die de juiste boodschap overbrengt naar jouw doelgroep. 

Overtuigd? Vraag hier je offerte aan

Je website laten maken in Rotterdam? = Multiplus online kiezen!

Dit is hoe onze klanten in Rotterdam Multiplus online ervaren:

Betrouwbaar

Meedenken

Snelheid

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Volg ons op social