Ons werk

Werk waar we trots op zijn!

Multiplus online is gespecialiseerd in het bouwen van doeltreffende websites, conversiegerichte webshops en succesvolle online marketing campagnes. Een aantal uitgelichte projecten vind je hieronder.

International Travel Permits

Maak kennis met International Travel Permits (ITP). Als je tijdelijk in het buitenland een (motor)voertuig wilt besturen, dan heb je een Internationaal rijbewijs nodig. ITP heeft een handig platform waar je eenvoudig een internationaal rijbewijs kan aanvragen. Daarnaast kun je deze permit in maar liefst 180 landen gebruiken. 

Interactieve kaart

Als potentiële koper van een appartement wil je natuurlijk direct zien of die beschikbaar of verkocht is. Daarom hebben we voor wonen in de schout een interactieve kaart en website ontwikkelt die dit weergeeft.

Study Association Input

Input is een studievereniging van de Human Resource Management opleiding aan de Tilburg University. Het is hun doel de integratie en het contact van studenten met organisaties, medestudenten en afgestudeerden te bevorderen. 

Blue Banner Red

Na een strategische sessie met de directie van Blue Banner RED wisten we precies waar de nieuwe corporate website aan moest voldoen.

Gastvrij Drachten

Er is heel veel te doen in Drachten; leuke winkels, spectaculaire evenementen, gezellige horeca, verrassende festivals, koopzondagen en allerlei acties gedurende het hele jaar. 

Burenproblemen

Just Hamming van JuistJust! Advocatuur & Advies in Drachten wilde naast zijn reguliere website, die we eerder voor hem hebben gemaakt, een specifieke website voor burenproblemen.

De Naturij

De Naturij is in 1973 opgericht. Het doel van de stichting was om kinderen met een beperking in contact te brengen met kinderen zonder een beperking. In de jaren die volgden is er heel veel veranderd. Van speelweide met enige dieren is De Naturij gegroeid tot een speelpark met maar liefst 7 hectare oppervlakte.

Happy Moringa

Wat doe je als je een heel mooi product hebt waar je dolenthousiast over bent? Dat enthousiasme wil je delen met de hele wereld, toch? 

RS PHOTO ART

JAN ARENDZ

DIABETES PEDICURE DRACHTEN

DE NATURIJ

DE GROOT BAKKERIJ

VKP PLAAGDIERBESTRIJDING

TVR ASBEST

SMIT OPTIEK DRACHTEN

GASTVRIJ DRACHTEN

DE WAARD AFBOUW

OBF

ELZER EDUCATIE

MEDIZORG HAAGLANDEN

BEUKEMA PLAAGDIERBESTRIJDING

ZONWERING BERT

KUIJPERS KUNSTGEBITTEN

HAVENKWARTIER

RIJSCHOOL EXACT

WordPress website laten maken? We helpen je graag