Webshop laten maken

Wil jij jouw producten of diensten graag online verkopen maar het lukt maar niet om jouw project van de grond te krijgen omdat je de tijd er niet voor hebt of simpelweg door gebrek aan kennis/know-how. Geen probleem want wij bouwen webshops!

Wij bouwen webshops

In alle soorten en maten. Met ruime keuze uit vele designs/thema’s. Onze shops zijn schaalbaar, of het nou om een simpele salespage gaat of een webshop met +20.000 artikelen, wij maken jouw webshop helemaal op maat en ze converteren ook nog eens!

Wij maken webshops met WooCommerce

Het platform dat wij gebruiken om de webshop te maken is WooCommerce wat weer gebouwd is op het blog/cms WordPress. Waarom? Simpelweg om dat het modulair en zeer schaalbaar is. Je slaat ook nog eens meerdere vliegen in één klap omdat je alles vanuit één CMS beheert. Webshop/site/blog

Een flexibele webshop

Zo kun je WooCommerce geheel vormen naar eigen wens. Bijvoorbeeld om vanuit de software verzend-labels af te drukken welke automatisch aan bestellingen worden gekoppeld. Het gaat zelfs zo ver dat de Track&Trace code hierbij ook nog eens naar de klant wordt gemaild zodat deze de bestelling kan volgen. Bij een lage stock kan er automatisch een seintje naar jouw groothandel worden verzonden. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of er is altijd wel een plug-in waarmee Woo de mogelijkheid hiervoor biedt.

Een webshop voor diensten

WooCommerce is niet alleen voor fysieke producten maar ook voor digitale- of reserveringsdiensten. Je kunt bijvoorbeeld een reserveringsmodule voor een hotelkamer koppelen of een abonnementsdienst (recurring payment) voor een sportclub of cursus.

Conversie gericht WordPress CMS  Gebruiksvriendelijk Design naar keuze

 

Wil jij weten wat voor webshop wij voor jou kunnen maken?

Bekijk ons portfolio of neem dan nu contact op om echt alles te weten te komen over de mogelijkheden van ons webshopsysteem. Maak hiervoor gebruik van het onderstaande formulier of pak je telefoon en bel ons. Wij staan voor je klaar!

Vul het formulier in voor meer informatie

  • * velden zijn verplicht.

Meer informatie

Maatwerk software & Platformen

Maatwerk software & Platformen

Onze ontwikkelaars transformeren jouw wensen tot jouw eigen kwalitatief en gebruiksvriendelijk eindproduct.

Meer informatie
Online Marketing

Online Marketing

Wij bieden een effectieve en doelgroepgerichte advertentie campagne via Facebook en/of Google, 100% gericht op resultaat voor

Meer informatie
Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

Wil jij weten hoe het in zijn werk gaat bij Multiplus Online als jouw website offerte aanvraag bij ons binnen komt?

Lees meer

Wist je dat onze CTO en ons development team ook voor KLM werken?

KLM
KLM

Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

Frisoplan
Frisoplan

Wij hebben verschillende software oplossingen ontwikkeld voor ABN-AMRO.

ABN Amro
ABN Amro

Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

Slokker vastgoed
Slokker vastgoed

Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

Baboeshka Beetsterzwaag
Baboeshka Beetsterzwaag