WordPress webshop laten maken

Een WordPress webshop laten maken dat doe je bij Multiplus online. Wat je wens ook is, wij kunnen je helpen.

Wij maken professionele WooCommerce webshops die 100% doeltreffend zijn. 100%? Ja echt.

Wij creëren van concept tot oplevering een webshop die een geweldige shopervaring biedt voor jouw klanten. Met onze open en transparante werkwijze.

WordPress webshop laten maken

Met onze open en transparante werkwijze weet jij wat je van ons kan verwachten en wij wat we van jou kunnen verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat onze digitale media oplossingen direct bijdragen aan jouw bedrijfsresultaat.

Nieuwsgierig naar ons werk?

Hieronder vind je een aantal opvallende cases. We beschrijven de uitdaging die we aangingen en de aanpak die we gekozen hebben om het gewenste resultaat te halen. We zijn benieuwd of het je aanspreekt. Natuurlijk hebben we meer gemaakt dan alleen de cases. We zijn trots op alle websites die we hebben mogen maken. Je vind ze hier.

Onze Werkwijze

Er zijn verschillende manieren om een webshop te ontwerpen. Onze designers kunnen dit doen op basis van bestaande top designs, die Multiplus Online al voor je heeft gemaakt, of we maken speciaal voor jou een webshop design volledig op maat. In elk geval vliegen we elk project vol enthousiasme en op ongeveer dezelfde wijze aan: beginnend met een strategie en eindigend met het vieren van het live gaan van jouw webshop.

Wij bedanken samen met jou een goed plan

Strategie

Elk project begint bij een goede strategie. Want om doelen te halen op lange termijn, moeten we ook de korte termijn doelen formuleren. Dit doen we samen met jou als klant en hierbij heb je onze volste aandacht. We willen jouw business namelijk graag echt goed begrijpen om het zo goed mogelijk via de webshop te kunnen vermarkten.

Fase 1

We maken een eerste ontwerp

Design

Een sterk webdesign is de perfecte uiting is van je bedrijf op het internet. Je wilt namelijk een goede eerste indruk bij je doelgroep achterlaten. Daarom is het van belang dat het ontwerp van je webshop niet alleen aantrekkelijk maar ook herkenbaar én gebruiksvriendelijk is, om zo het vertrouwen van je doelgroep te wekken. Onze designers houden dan ook rekening met zowel de ‘user interface’ (het grafisch ontwerp) als de ‘user experience’ (de gebruikservaring).

Fase 2

Ontwikkelaars gaan aan de slag met bouwen

Development

Tijdens het ontwikkelen van jouw webshop houden wij niet alleen rekening met een tof design en de gebruiksvriendelijkheid van de shop voor je doelgroep, maar ook aan de ‘achterkant’ moet de site voor jou makkelijk te onderhouden zijn. Daarom bouwen wij je webshop zo dat het makkelijk zelf aan te passen is. Een foto vervangen of teksten aanpassen? Fluitje van een cent! Binnen enkele minuten een pagina erbij bouwen en stijlen via het WordPress Drag & Drop systeem? Simpel! Ook kunnen we verschillende extra modules voor je inbouwen zoals een contactformulier module.

Fase 3

Laatste check ronde en live!

Implementatie en livegang

Wanneer de webshop helemaal klaar is en jij tevreden bent, doen wij nog even dat stapje extra. We laten je na de livegang van je webshop namelijk niet zomaar zwemmen maar helpen je ook je eigen webshop te ontdekken. Dit doen we door je mee te nemen in de ‘backhand’ van de webshop en een korte uitleg te geven over al het moois wat WordPress en Woocommerce te bieden hebben. Kom je er daarna nog niet uit? Dan hebben we ook een kennisbank met verschillende handleidingen en instructievideo’s voor je paraat. En natuurlijk blijven we altijd bereikbaar voor vragen via de mail of telefoon. Wat een service hè?

Fase 4

Lees de ervaringen van onze tevreden klanten

“Multiplus heeft voor mij een prachtige webshop gemaakt, waar ik erg blij mee ben. Ze luisterden goed naar mijn wensen, werken professioneel en hielden goed contact over de voortgang. Binnen 3,5 week had ik een super mooie webshop, heel erg bedankt voor alles Multiplus!”

5/5

Michelle Reine

“Uitstekende samenwerking ervaren met Multiplus Online. Vanaf moment 1 zijn ze professioneel en doelgericht te werk gegaan en hebben ze mij goed op de hoogte gehouden van de status van mijn website. En nog belangrijker: het eindresultaat liegt er niet om ;). Kortom: subliem!”

5/5

Freek Hoekstra

“We zijn heel blij met onze nieuwe website! Deze is heel snel voor ons gemaakt, met super goed contact heen en weer. Wil je een website of webshop? Dan kan ik je zeker aanraden om je door Multiplus Online te laten helpen en adviseren. Ze hebben een goed en kundig team.”

5/5

Alarda Rebbers

Samenwerken?
Daarom kies je voor Multiplus Online:

1.

Effectieve en schaalbare websites en webshops.

2.

Innovatieve, doelgerichte websites die zich binnen één jaar terugverdienen.

3.

Aandacht voor jou als ondernemer en het resultaat van je website.

WordPress webshop laten maken ?

Geef de bezoeker een geweldige shopervaring

Wist je dat er wordt verwacht dat 95% van alle aankopen in 2040 via het internet worden gedaan? Dat komt door de groei van e-commerce, wat betekent dat de concurrentie online toeneemt. Blijf relevant door de tijd vooruit te zijn, met een WooCommerce webshop gebouwd door Multiplus Online! Wij creëren van concept tot oplevering een unieke webshop die een geweldige shopervaring biedt voor je klanten.

De webshops die wij bouwen, maken we met de populairste plugin van WordPress: WooCommerce. Dit is het meest gebruikte e-commerce platform vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak waarmee je je webshop kan uitbreiden en aanvullen.

Met een webshop van Woocommerce kun je:

Zijn er bepaalde functionaliteiten die WordPress of WooCommerce zelf niet aanbiedt? Onze specialisten ontwikkelen ook zelf maatwerk software en plugins, waarmee we jouw webshop nóg beter en optimaler laten werken.

Webshop laten maken
Webshop laten maken

Een gebruiksvriendelijke WordPress webshop laten maken

Een webshop moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt tenslotte je klanten helpen in hun customer journey om je producten te kopen. 

Een succesvolle webshop probeert constant de shopervaring van de klant te verbeteren. Dit kun je bereiken met een perfecte mix tussen UI en UX te creëren op je webshop. UI (user interface) gaat in het kort over het grafisch ontwerp van je website, terwijl UX gaat over de gebruiksvriendelijkheid.

Eigenlijk omvat gebruiksvriendelijkheid alles wat het shopproces van je klanten verbetert. Geen klantreis is hetzelfde, dus is het belangrijk om in het design van je webshop goed rekening te houden met de behoeften van je doelgroep.

Meer weten over het belang van UI en UX in website en webshop designs? 

Lees ons blog 6 tips om meer uit je webshop te halen.

Webshop laten maken FAQ

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen die zich vaak voordoen tijdens de zoektocht naar het maken van een nieuwe webshop. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord om je vraag te beantwoorden.

WooCommerce is dé e-commerce plugin van WordPress, waarmee wij webshops bouwen. WooCommerce is net zoals WordPress zogenaamd ‘open source’, wat betekent dat je elk aspect van je webshop kan (laten) aanpassen en zelf makkelijk plugins of modules kan toevoegen. Handig toch?

Een nadeel van een ‘open source’ platform, is dat het altijd in ontwikkeling is. De beschikbare plugins en modules worden niet alleen door professionele webdevelopers gebouwd, maar ook kun je plugins of modules tegenkomen die door hobbyisten zijn ontwikkeld. Dat zou betekenen dat wanneer je zelf een extra plugin wilt installeren, je zonder kennis niet kan zien of het een plugin van goede, duurzame kwaliteit is. Gelukkig hebben de webdevelopers van Multiplus Online deze kennis zeker in huis en kiezen zij de beste modules en plugins om jouw webshop te optimaliseren. Ook kunnen onze specialisten eigen modules of plugins voor jouw webshop ontwikkelen. 

De plugin van WooCommerce zelf is gratis, maar aan de hosting, beveiliging en onderhoud van je webshop zitten kosten verbonden. Wanneer je een webshop laat bouwen door Multiplus Online zitten deze kosten al inbegrepen in het pakket en leveren wij onze webshops altijd op met:

  • WordPress CMS + WooCommerce
  • Uniek design op maat
  • Koppeling met een payment provider
  • Vindbaarheid met basis SEO
  • Onbeperkt producten toevoegen
  • Koppeling met Google Analytics
  • Eigen domeinnaam en webhosting
  • Geschikt voor desktop, mobiel en tablet
  • Post NL module en uitgebreide verzendopties

Direct van start?