Website laten maken

Wat jouw wensen voor een nieuwe website ook zijn, wij kunnen je helpen.

Een website laten maken die: 

website laten maken

Onze WordPress websites zorgen ervoor dat jouw onderneming online relevant blijft. Met onze open en transparante werkwijze, weet jij wat je van ons kan verwachten en wij wat we van jou kunnen verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat onze digitale media oplossingen direct bijdragen aan jouw bedrijfsresultaat.

WordPress website laten maken

Een nieuwe WordPress website laten maken die voldoet aan al jouw eisen? Dat kan! Met een WordPress website van Multiplus Online ben je namelijk nooit beperkt. Je kunt bij ons terecht voor zowel een simpele website laten maken als een complete website op maat.

Wij garanderen jou een nieuwe website waar je:

Zijn er bepaalde functionaliteiten die WordPress zelf niet aanbiedt? Onze specialisten ontwikkelen ook zelf maatwerk software en plugins, waarmee we jouw website nóg beter en optimaler laten werken.

Samenwerken?
Daarom kies je voor Multiplus Online:

1.

Een groene, effectieve en schaalbare website.

2.

Een betaalbare, doelgerichte website die zich binnen één jaar terugverdient.

3.

Het ontvangen van aandacht voor jou als ondernemer en het resultaat van je website.

Website laten maken:
10 tips van Multiplus Online!

Professionele website laten maken? Een responsive webdesign is erg belangrijk. Er zijn steeds meer mensen die hun mobiele telefoon of tablet gebruiken voor het internet. Dit is de reden dat het super belangrijk is om jouw website te laten maken die voorzien is van een responsive karakter. Wij zorgen ervoor dat jouw klant de website op ieder apparaat kan openen.

Neem contact op voor meer informatie over de kosten en tarieven van een professionele website.

Het design van je website is het eerste wat je klant te zien zal krijgen. Niet voor niets dat het ontwerp van de website gezien kan worden als een soort online visitekaartje.

Dit is de reden dat het webdesign er altijd aantrekkelijk uit moet zien. Het ontwerp moet aansluiten bij je doelgroep. Als je kiest voor Multiplus Online hoef jij je hier niet druk over te maken. Onze specialisten weten hoe de markt beweegt en maken voor jou dat design die jouw doelgroep direct aanspreekt.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden?

Multiplus Online weet je doel duidelijk in kaart te brengen. Zo zorgen wij ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten bouwen. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een website te laten maken.

Bij Multiplus Online hanteren we verschillende tarieven om je website te laten maken.

Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen. De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd website bureau die complete maatwerk websites kan maken.

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen wanneer je een nieuwe website laat maken. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde site terecht.

Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is. Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Nu je website eigenlijk al klaar staat is het van belang om te kijken naar de SEO, ook wel search engine optimalisatie. Door middel van SEO kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website goed scoort in Google. Hoe hoger een website scoort, hoe makkelijker het is voor klanten om bij jou op de site terecht gekomen.

Naast het webdesign en het bouwen van websites besteden wij ontzettend veel aandacht aan de implementatie van SEO voor jouw website.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen.

De meest voor de hand liggende keus van Multiplus online is op dit moment WordPress.

Een website met verouderde informatie is natuurlijk vragen om problemen. Door je website informatie actueel te houden met bijvoorbeeld nieuwsbrieven, een blog en een portfolio zal je jouw klanten altijd van de meest recente content kunnen voorzien. Dit is ook nog eens goed voor je SEO.

Met Google Analytics leer je veel meer over jouw site. Zo kan je bijvoorbeeld zien wie er op de site terecht komt, wat voor apparaat ze gebruiken en welke pagina’s er allemaal populair zijn. Met deze inzichten kun je vervolgens de nodige aanpassingen maken voor de website.

Multiplus Online installeert Google Analytics op elke website die wij opleveren. Ook melden we je website aan bij Google Search Console om je website prestaties bij te houden en voor een snellere indexatie.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

Voordat jouw website live wordt gezet test Multiplus online jouw website in elke browser.

Werk waar we trots op zijn

Multiplus online is gespecialiseerd in het bouwen van doeltreffende websites, conversiegerichte webshops en succesvolle online marketing campagnes. Hieronder een aantal uitgelichte projecten.

Website laten maken die je helpt groeien in online vindbaarheid

Gratis adviesgesprek

Voorkom fouten in je nieuwe website en ontdek welke omzet je nu laat liggen.

Gratis advies gesprek

Het belang van een sterk webdesign!

Heb je ook wel eens een website bezocht, waarvan het design je helemaal niet aanstond? Een website waar je bijvoorbeeld helemaal niks op kon vinden, alle klikbare linkjes niet werkten of je niks stapte van de structuur van de site? Die website heb je vast snel weg geklikt, of niet? Uit verschillende studies is aangetoond dat een website met een sterk design, meer traffic zal genereren en je dus meer klanten krijgt. 

Om tot een sterk webdesign te komen, moet je rekening houden met verschillende elementen. Met design bedoelen we namelijk niet alleen de look en feel van de website, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Daar zit een verschil in.

Benieuwd wat nog meer belangrijk is in een sterk webdesign? Lees onze blog.

Je marketingmachine verder uitbreiden?

Als ‘one-stop-shop’ voor online oplossingen bieden we ook extra’s aan om jouw marketingmachine naar een niveau hoger te tillen. 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen om je website hosting ergens anders onder te brengen, maar waarom niet veilig onderbrengen bij Multiplus Online? Zo hoef je met al je vragen maar bij één partij terecht. 

Daarnaast moet je website ook wel eens onderhouden worden. Voor website onderhoud kun je dan ook bij ons terecht. Wij kunnen alle juiste updates voor je installeren en eventuele foutmeldingen in je website voorkomen. 

Je website ook zoekmachine vriendelijk maken? Wanneer we je website bouwen houden we zeker al rekening met zoekmachine optimalisaties (ook wel SEO genoemd), maar om vindbaar te blijven moet het onderhouden worden. Dit bieden we dan ook als extra dienst aan, naast verdere mogelijkheden voor online marketing, als Search Engine Advertising (SEA), customer journey optimalisaties en content marketing, oftewel: het maken en plaatsen van social media posts en advertenties.

Onze Werkwijze

Wij bedenken samen met jou een goed plan

Strategie

Elk project begint bij een goede strategie. Want om doelen te halen op lange termijn, moeten we ook de korte termijn doelen formuleren. Dit doen we samen met jou als klant en hierbij heb je onze volste aandacht. We willen jouw business namelijk graag echt goed begrijpen om het zo goed mogelijk via de website te kunnen vermarkten.

Fase 1

We maken een eerste ontwerp

Design

Een sterk webdesign is de perfecte uiting is van je bedrijf op het internet. Je wilt namelijk een goede eerste indruk bij je doelgroep achterlaten. Daarom is het van belang dat het ontwerp van je site niet alleen aantrekkelijk maar ook herkenbaar én gebruiksvriendelijk is, om zo het vertrouwen van je doelgroep te wekken. Onze designers houden dan ook rekening met zowel de ‘user interface’ (het grafisch ontwerp) als de ‘user experience’ (de gebruikservaring).

Fase 2

Ontwikkelaars gaan aan de slag met bouwen

Development

Tijdens het ontwikkelen van jouw website houden wij niet alleen rekening met een tof design en de gebruiksvriendelijkheid van de site voor je doelgroep, maar ook aan de ‘achterkant’ moet de site voor jou makkelijk te onderhouden zijn. Daarom bouwen wij je website zo dat het makkelijk zelf aan te passen is. Een foto vervangen of teksten aanpassen? Fluitje van een cent! Binnen enkele minuten een pagina erbij bouwen en stijlen via het WordPress Drag & Drop systeem? Simpel! Ook kunnen we verschillende extra modules voor je inbouwen zoals een blog module of contactformulier module.

Fase 3

Laatste check ronde en live!

Implementatie en livegang

Wanneer de website helemaal klaar is en jij tevreden bent, doen wij nog even dat stapje extra. We laten je na de livegang van je website namelijk niet zomaar zwemmen maar helpen je ook je eigen website te ontdekken. Dit doen we door je mee te nemen in de ‘backhand’ van de website en een korte uitleg te geven over al het moois wat WordPress te bieden heeft. Kom je er daarna nog niet uit? Dan hebben we ook een kennisbank met verschillende handleidingen en instructievideo’s voor je paraat. En natuurlijk blijven we altijd bereikbaar voor vragen via de mail of telefoon. Wat een service hè?

Fase 4

Website laten maken FAQ

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen die zich vaak voordoen tijdens de zoektocht naar het maken van een nieuwe website. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord om je vraag te beantwoorden.

De kosten om een website te laten maken zijn moeilijk om precies vast te stellen. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren. Zo kun je een website kiezen waarvan de ontwerpen al kant-en-klaar zijn, of kun je een maatwerk website laten maken.

Heb je daarnaast al een logo en een huisstijl? Of professionele foto’s die je website nodig heeft om eruit te springen? Zo niet, dan komen dat soort kosten er ook overheen.

Bij Multiplus Online zijn er een heleboel opties mogelijk en kunnen wij jou als one-stop-shop voor webdesign helpen met al je website behoeften! Vul vrijblijvend ons offerteformulier in, dan nemen wij contact met je op en brengen we samen de precieze behoeften en kosten voor jouw nieuwe website in kaart.

Per website ligt het eraan waar de website aan moet voldoen om een ‘goede’ website te zijn. De vraag is: waarvoor wil jij je website inzetten? Moet je website leadgenererend zijn? Fungeren als informatief naslagwerk? Of moet de website je naamsbekendheid vergroten?

Om jouw opgestelde doelen te behalen zorgen wij, als professionele websitedevelopers ervoor dat je website er goed uitziet en voldoet aan de technische standaarden. Zo moet een website bijvoorbeeld snel laden, anders haken je bezoekers heel snel af. Ook moeten bezoekers makkelijk door je website kunnen browsen, dus moet de website gebruiksvriendelijk zijn. En niet geheel onbelangrijk: je website moet vindbaar zijn op het internet.

Onze specialisten van Multiplus Online zijn experts in websitestrategieën, conversieoptimalisatie, zoekmachineoptimalisatie en branding. Aan ons heb je een partner, die alles uit de kast haalt om jouw doelen te bereiken, door een goed-werkende website voor je te bouwen.

Uiteraard kun je zelf aan de slag gaan met het bouwen van een website. Een groot voordeel daarvan is dat je vaak stukken goedkoper uit bent. Daarnaast heb je ook vaak meer controle over de site.

Toch spreken we uit ervaring als we zeggen: de voordelen wegen niet op tegen de nadelen. Een website zelf maken is een tijdrovende klus, vooral als je niet de benodigde kennis hebt. Als drukke ondernemer heb je daarvoor niet altijd tijd.

Daarom is het een echte aanrader om dit uit handen te geven en je te laten ontzorgen door een gespecialiseerd webdesignbureau. Met een hoop kennis en ervaring maken wij een professionele website met precisie uit van A tot Z. Zo kan jij je volledig richten op jouw bedrijf en kan je met een gerust hart vertrouwen op een nieuwe website die eruit springt wat betreft vormgeving en techniek.

Nog niet overtuigd?

Lees de testimonials van onze klanten!

5/5

Multiplus heeft voor mij een webshop gemaakt en dat hebben ze super goed gedaan! Ze luisterden goed naar mijn wensen, werken professioneel en hielden goed contact over de voortgang van de webshop. In 3,5 week had ik een super mooie webshop! Ze werken snel en ik vond ze ook heel vriendelijk. Heel erg bedankt voor alles Multiplus!

Michelle Reine

5/5

Uitstekende samenwerking ervaren met Multiplus Online. De mannen van Multiplus zijn vanaf moment 1 professioneel te werk gegaan en hebben mij goed op de hoogte gehouden van de status van mijn website.
Het eindresultaat liegt er niet om 😉
Kortom; Subliem!

Freek Hoekstra

5/5

We zijn heel blij met onze nieuwe website!
Dit heel snel voor ons gemaakt, met super goed contact heen en weer.
Wil je een website/shop kan ik je dit zeker aanraden om door Multiplus online te laten helpen en adviseren. staat een goed en kundig team.

Alarda Rebbers

Direct van start?

Website laten maken | Blijf Relevant Met Multiplus Online!
website laten maken

Website laten maken? - Wij bouwen professionele en doelgerichte websites | Verdien binnen een jaar je website terug | Altijd focus op conversie!

Product merk: Multiplus Online

Valuta product: EUR

Prijs product: 999

Product op voorraad: InStock

Waardering redacteur:
4.2

Voordelen

  • Makkelijk nieuwe pagina's aanmaken
  • Snel teksten en foto's aanpassen
  • WordPress CMS