website laten maken

Online oplossingen gedreven door passie

Content

Wij maken websites met passie!

Een website laten maken die betaalbaar is, daarbij kan Multiplus online je helpen. Sterker nog, we durven wel te stellen dat je hiervoor bij ons aan het juiste adres bent! We zullen er namelijk voor zorgen dat je WordPress website er professioneel en aantrekkelijk uitziet, terwijl je bedrijf centraal staat gedurende het volledige proces. Al het werk wordt je uit handen genomen door onze experts die je op maat adviseren.

Wij van Multiplus online zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites die echt het vastgestelde doel behalen. Daarnaast kunnen we ook ingeschakeld worden voor het maken van webshops waarmee je meer conversie behaalt en online marketing campagnes met veel succes. Wat je ook maar wilt, we zorgen ervoor dat het webdesign voldoet aan je verwachtingen en wensen.

We combineren onze expertise van online en jouw kennis van de markt om onze samenwerking tot een waar succes te maken!

Website laten maken
Een website laten maken die altijd op alle apparaten perfect wordt weergegeven.

Website laten maken
100% doeltreffend

We ontwerpen en bouwen een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens prettig werkt. Hierdoor draagt het bij aan het zakelijke succes van je onderneming. Hierbij staat het doel van je organisatie centraal, net zoals je uitstraling en boodschap. Ook vergeten we je doelgroepen en wensen natuurlijk niet in dit proces. Wat je wilt bereiken met je website speelt hierin een grote rol. Mogelijk is het bedoeld als een informatief naslagwerk of moet de site toch vertrouwen uitstralen of juist meer leads binnenslepen? Samen brengen we het doel van de site in kaart en passen we dit in de praktijk toe.

Multiplus online heeft 3 betaalbare uitgebreide all-in website pakketten ontwikkeld: basis, maatwerk en webshop. Onze all-in website pakketten leveren wij altijd afgestemd op jouw bedrijf. Al onze websites worden gebouwd met het meest gebruikte CMS ter wereld “WordPress”.  Nog niet zeker welk all-in website pakket het beste past bij jou? Neem dan contact op met een van onze experts voor professioneel advies.

All-in Website pakket Basis vanaf € 849,-

Kies uit verschillende top designs die Multiplus online al voor je heeft gemaakt. Meer heb je niet nodig!

Je levert zelf je content aan en wij doen de rest!

all-in Website pakket Plus vanaf € 1500,-

Wij ontwerpen jouw webdesign volledig op maat. Inclusief alles wat je nog hebt.

Je levert zelf je content aan. Daarna gaan wij een volledig op maat design voor je maken.

Webshop pakket
vanaf € 1750,-

Laat je bezoekers het echte shoppen ervaren!

Een webshop of website laten maken die wél werkt? Dan is het tijd voor de volgende stap. Laat je bezoekers het echte shoppen ervaren met het All-in webshop pakket van Multiplus online.

Je merk als leidraad

Het belang van een sterk webdesign!

Wij van Multiplus online zijn van mening dat een sterk webdesign de perfecte uiting op het internet is van je bedrijf en dus ook je merk. Daarom is het van belang dat dit ontwerp niet alleen aantrekkelijk is, het moet ook nog eens herkenbaar zijn. Bovendien moet het ervoor zorgen dat het vertrouwen van je doelgroep gewekt wordt Een sterk webdesign doet precies dit! Je website moet altijd goed doordacht zijn en er beeldschoon uitzien, maar het is ook essentieel dat het goed en eenvoudig gebruikt kan worden.

User Experience

Je website moet dus niet alleen mooi zijn voor het oog, maar het moet ook zo ontwikkeld worden dat het gebruiksvriendelijk is voor je doelgroep. Onze designers houden vanwege deze reden rekening met zowel UI als UX. De kans is groot dat je deze termen niet kent, maar gelukkig kan het kort uitgelegd worden. UI is namelijk de afkorting van User Interface, terwijl UX juist staat voor User Experience. De ontwerpers van Multiplus online letten op beide onderdelen, waardoor we garanderen dat het design van je nieuwe website tegelijkertijd prachtig en functioneel is.

Margin traders

WordPress website | Zoekmachine optimalisatie

Trending Tea

WordPress webshop

WordPress website laten maken

Een website laten maken
anno 2021

Er zijn steeds meer mensen die hun mobiele telefoon of tablet gebruiken voor het internet. Dit is de reden dat het super belangrijk is om jouw website te laten maken die voorzien is van een responsive karakter. Wij zorgen ervoor dat jouw klant de website op ieder apparaat kan openen.

Wil je een website laten maken door Multiplus online? Wij werken met het meest populaire CMS ter wereld: WordPress.

 

Bij ons ben je niet beperkt qua functionaliteiten op je website. Gedoe met aanpassen van simpele teksten en foto's is verleden tijd.

Geniet van het gemak van een Drag & Drop systeem waar je makkelijk, mooie pagina's binnen enkele minuten kunt bouwen & stijlen.

Super makkelijk en je hebt geen technische kennis nodig!

 • Zoveel pagina's aanmaken als je wilt
 • Foto of video toevoegen is een fluitje van een cent
 • WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk
 • Krachtig media beheer
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Responsive mobiele websites
 • Snel geïndexeerd door Google

Wij bouwen je website zo dat het makkelijk is om te onderhouden. Een nieuwe pagina aanmaken? Een foto vervangen of teksten aanpassen? Fluitje van een cent!

 • Responsive website voor mobiel en tablet
 • Snelle laadtijd van je pagina
 • Yoast SEO plugin
 • Zoekmachinevriendelijke URL's
 • Zoekmachinevriendelijke pagina opbouw
 • Sitemap installatie
 • Cookiemelder
 • Google analytics koppeling
 • Redirecten van URL's

 • Tekst editor
 • Social share module
 • Formulier module
 • Fotogalerie module
 • Nieuws module
 • Blog Module
 • Projecten module
 • Google Maps module

Je kan kiezen om je hosting elders onder te brengen of veilig onder te brengen bij Multiplus online. Voor de hosting rekenen wij € 14,95 pm.

 • Hulp op afstand; telefonisch of met TeamViewer
 • Je eigen domeinnaam
 • Webmailomgeving. Hiermee kun overal ter wereld bij je mail
 • IMAP & POP3 eenvoudig in te stellen op elk apparaat
 • Wekelijkse backups
 • Periodieke technische updates voor Google
 • Beveiligingsupdates voor optimale bescherming

webshop laten maken

Waarom kies jij voor Multiplus online?

Onze designers en developers bouwen je nieuwe website aan de hand van de allernieuwste WordPress-technieken. Ook na de oplevering blijven we de site constant monitoren. Is er een update beschikbaar? Dit passen we natuurlijk direct toe! Hierdoor zorgen we ervoor dat je website voortdurend snel, goed beveiligd en technisch up-to-date blijft. En daar hoef je dus helemaal niets voor te doen! Nou ja, het moet betaald worden, maar ook daarvan hoef je niet te schrikken. De kosten vallen namelijk reuze mee. Overigens ontzorgen we je niet alleen op het gebied van webdesign, maar ook hosting, domeinnaamregistratie en nieuwsbriefmodules kunnen we je uit handen nemen.

Klanten aan het woord

Hier doen we het voor!

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Ype Rodermond

4.5/5

27-04-2021

We hebben deze toppers eind vorig jaar in de arm genomen voor het maken van onze webshop. Wij, van Balivie.nl, zijn heel blij met het resultaat. Mooie landingspagina, goede call-to-action in de shop en super ingestelde betaal opties. Alles is er! Bedankt mensen.

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Michelle Reine

5/5

10-11-2020

Multiplus heeft voor mij een webshop gemaakt en dat hebben ze super goed gedaan! Ze luisterden goed naar mijn wensen, werken professioneel en hielden goed contact over de voortgang van de webshop. In 3,5 week had ik een super mooie webshop! Ze werken snel en ik vond ze ook heel vriendelijk. Heel erg bedankt voor alles Multiplus!

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Stichting De Naturij

5/5

03-04-2020

Topbedrijf met kennis van zaken. Denken goed mee, reageren snel en het is prettig samenwerken.
Bedankt voor onze mooie website!

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Florida Zonnecentrum

5/5

05-02-2019

Wij zijn zeer tevreden met Multiplus! Onze online campagnes zijn succesvol gebleken en ze denken goed mee met ons als klant. Ga zo door!

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Freek Hoekstra

5/5

18-06-2021

Uitstekende samenwerking ervaren met Multiplus Online. De mannen van Multiplus zijn vanaf moment 1 professioneel te werk gegaan en hebben mij goed op de hoogte gehouden van de status van mijn website. Het eindresultaat liegt er niet om 😉 Kortom; Subliem!

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

E. Horsius

5/5

12-08-2020

Erg tevreden met mijn nieuwe website. De samenwerking ging vlot. Waar ik erg blij mee was is dat ze alle informatie zelf hebben overgezet. Zeker een aanrader.

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Connactief

5/5

17-08-2020

Heel fijn samengewerkt met Multiplus Online bij de realisatie van mijn nieuwe website. Fijne mensen, de communicatie was helder en verliep snel, had als klant het gevoel dat mijn wensen en behoeften centraal stonden en ik ben erg tevreden met het resultaat. En dat tegen een alleszins redelijke prijs. Ik kan Multiplus dus van harte aanbevelen.

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Jeffrey Meijer

5/5

13-11-2019

Ik heb een website laten maken door Multiplus, ben er zeer tevreden over. Strak en duidelijk. Zeker een aanrader!

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Sonya Koc

5/5

7-7-2021

Onlangs heb ik mijn website laten maken door Multiplus laten bouwen en ik kan niets anders zeggen dat ik heel tevreden ben. Ze zijn heel professioneel, oplossingsgericht en denken altijd met je mee. Top! Ik kan ze zeker aanbevelen.

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

De Paladijn

5/5

01-09-2020

We zijn heel blij met onze nieuwe website!
Dit heel snel voor ons gemaakt, met super goed contact heen en weer.
Wil je een website/shop kan ik je dit zeker aanraden om door Multiplus online te laten helpen en adviseren. staat een goed en kundig team.

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Kuijpers Kunstgebitten

5/5

11-11-2020

Top geholpen met mijn nieuwe website. Ze communiceren goed en komen hun afspraken na. Zeer tevreden met het eindresultaat!

professionele wordpress website laten maken of een webshop laten maken in wordpress

Taco de Haan

5/5

13-11-2019

Topbedrijf! Goed geholpen en duidelijk advies gekregen. Goed team met kennis van zaken. Vetericyn Benelux

Maak een goede start

10 adviezen van Multiplus online om een goede website te laten maken.

Er zijn steeds meer mensen die hun mobiele telefoon of tablet gebruiken voor het internet. Dit is de reden dat het super belangrijk is om jouw website te laten maken die voorzien is van een responsive karakter. Wij zorgen ervoor dat jouw klant de website op ieder apparaat kan openen.

Het ontwerp van je website is het eerste wat je klant te zien zal krijgen. Niet voor niets dat het ontwerp van de website gezien kan worden als een soort online visitekaartje. Dit is de reden dat het onderwerp er altijd aantrekkelijk uit moet zien. Het ontwerp moet aansluiten bij je doelgroep. Als je kiest voor Multiplus online hoef jij je hier niet druk over te maken. Onze specialisten weten hoe de markt beweegt en maken voor jou dat design die jouw doelgroep direct aanspreekt.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden?

 

Multiplus online weet je doel duidelijk in kaart te brengen. Zo zorgen wij ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten bouwen. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een website te laten maken. Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen.  De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd website bureau.

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen wanneer je een nieuwe website laat maken. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bijeen verkeerde site terecht.

Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is. Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen.

 

De meest voor de hand liggende keus van Multiplus online is op dit moment WordPress.

Nu je website eigenlijk al klaar staat is het van belang om te kijken naar de SEO, ook wel search engine optimalisatie. Door middel van SEO kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website goed scoort in Google. Hoe hoger een website scoort, hoe makkelijker het is voor klanten om bij jou op de site terecht gekomen.

 

Naast het webdesign en het bouwen van websites besteden wij ontzettend veel aandacht aan de implementatie van SEO voor jouw website. 

Een website met verouderde informatie is natuurlijk vragen om problemen. Door je website informatie actueel te houden met bijvoorbeeld nieuwsbrieven, een blog en een portfolio zal je jouw klanten altijd van de meest recente content kunnen voorzien. Dit is ook nog eens goed voor je SEO.

Met Google Analytics leer je veel meer over jouw site. Zo kan je bijvoorbeeld zien wie er op de site terecht komt, wat voor apparaat ze gebruiken en welke pagina’s er allemaal populair zijn. Met deze inzichten kun je vervolgens de nodige aanpassingen maken voor de website.

 

Multiplus installeert Google Analytics in elke website die wij opleveren.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

 

Voordat jouw website live wordt gezet test Multiplus online jouw website in elke browser.

Hoger in Google

Een uniek webdesign +
hoger in Google = meer klanten

website laten maken in drachten
Launch

Hoog, hoger, hoogst!

Om het succes van uw bedrijf te vergroten, is het belangrijk om de aanwezigheid in de zoekmachines te optimaliseren.

Tijdens het proces website laten maken voor jouw bedrijf, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die super snel laadt.

We bouwen websites die we altijd Google-proof opleveren. Daarnaast kunnen we je online vindbaarheid nog verder vergroten door je te helpen op het gebied van online marketing. Op deze manier zorg je er voor dat je nieuwe site de juiste doelgroep bereikt op het internet. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je een nieuwe website
laten maken of een doelgerichte marketing campagne?