Professionele website laten maken met een all-in website pakket

Een all-in website pakket. Meer heb je niet nodig.

Wil je een professionele en betaalbare website of webshop laten maken? Dan ben je bij Multiplus online aan het juiste adres. In het hele proces staat jouw bedrijf centraal. We adviseren je op maat en nemen al het werk uit handen. 

Onze kennis is divers afgesteld omdat meerdere factoren bepalen of je website door de juiste mensen wordt gevonden en die mensen zich aangesproken voelen. Met de websites die wij maken, hebben we de focus op conversie en de juiste vertaalslag naar jouw doelgroep. 

Een nieuwe website laten maken die er anders uitziet is geen kunst, een nieuwe website laten maken die echt werkt is een must!

WordPress website laten maken eenvoudig en op maat

Een webdesign in jouw huisstijl

Alle websites die wij bouwen, bouwen wij in het WordPress CMS. Dit komt voornamelijk door het feit dat WordPress marktleider is en dat zij over een groot bereik beschikken. Over de laatste paar jaar zien we een toenemende vraag naar systemen die WordPress als uitgangspunt nemen.

Wat kost het om een website te laten bouwen?
We krijgen met regelmaat de vraag hoeveel kost het om een website te bouwen. De kosten die je betaalt voor een website zullen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Denk hier bijvoorbeeld aan de vraag of je meerdere talen wilt hebben, of er blog of project module moeten komen en of er een zoekfilter moet worden aangebracht. Met een all-in website pakket is dit verleden tijd. Bij ons kun je een betaalbare website laten bouwen met een éénmalig tarief en een vaste prijs en geen verborgen kosten.

All-in website pakket met WordPress CMS

Bij Multiplus online bieden we 3 betaalbare uitgebreide all-in website pakketten aan: basis, plus, en pro. Speciaal ontwikkeld voor de zakelijke MKB en ZZP markt. Kies uit 400+ designs. Onze all-in website pakketten leveren wij altijd afgestemd op jouw bedrijf. Al onze websites worden gebouwd met het meest gebruikte CMS ter wereld “WordPress”.  Nog niet zeker welk all-in website pakket het beste past bij jou? Neem dan contact op met een van onze experts voor professioneel advies.

All-in Website pakket Basis € 849.-

Kies uit verschillende top designs die Multiplus online al voor je heeft gemaakt. Meer heb je niet nodig!

Je levert zelf je content aan en wij doen de rest!

ONS BESTE PAKKET 2020

all-in Website pakket Plus € 1499,-

Wij ontwerpen jouw webdesign volledig op maat. Inclusief alles wat je nog hebt.

Je levert zelf je content aan. Daarna gaan wij een volledig op maat design voor je maken.

Website Pro prijs op maat

Een website met een volledige menu en site structuur bepaling.

Wil je alles uit handen geven? Wij maken een volledig op maat website. Met jouw kennis van de markt en onze  kennis van ontwerp, content en online marketing, zetten we een dijk van een strategie neer!

Waarom kiezen voor Multiplus online?

Wij onderscheiden ons voornamelijk door onze creatieve manier van werken, een gerichte aanpak en een duidelijke visie. uiteraard volledig afgestemd op jouw organisatie. Wij geloven in een langdurige duurzame relatie op basis van vertrouwen. Een goede samenwerking met jouw kennis van de markt, onze techniek en met de juiste strategie voor online marketing, resulteert dat in gezamenlijk succes!.

Altijd vindbaar met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoe werkt de online vindbaarheid van je website vraag je je af? Een WordPress website zorgt in beginsel al voor ruim 80 tot 90 procent van de zoekmachine optimalisatie (SEO). De WordPress websites die wij bouwen, beschikken namelijk over doordachte zoekmachine vriendelijke URL’s. In combinatie met de SEO tool als Yoast zal je de online vindbaarheid op de juiste manier kunnen regelen. Wij weten hoe we jouw website op de juiste manier moeten instellen. Hierbij kan je denken aan de juiste structuur, het gebruik van bepaalde koppen en het taggen van afbeeldingen.

Hoe presteert jouw website? Doe de gratis website scan.

De Naturij

CONNACTIEF

MEDIZORG HAAGLANDEN

Nieuwe website laten maken? = Multiplus online kiezen!

Dit is hoe onze klanten in Multiplus online ervaren:

Betrouwbaar

Meedenken

Snelheid