Website laten maken het meest complete all-in website pakket van 2021

Een WordPress all-in website pakket. Meer heb je niet nodig.

Wil je een professionele WordPress website of webshop laten maken die betaalbaar is? Dan ben je bij Multiplus online aan het juiste adres. In het hele proces staat jouw bedrijf centraal. We adviseren je op maat en nemen al het werk uit handen. 

Onze kennis is divers afgesteld omdat meerdere factoren bepalen of je website door de juiste mensen wordt gevonden en die mensen zich aangesproken voelen. Met de websites die wij maken, hebben we de focus op conversie en de juiste vertaalslag naar jouw doelgroep. 

Een nieuwe website laten maken die er anders uitziet is geen kunst, een nieuwe website laten maken die echt werkt is een must!

All-in WordPress website laten maken

Bij Multiplus online bieden we 3 betaalbare uitgebreide all-in website pakketten aan: basis, plus, en pro. Onze all-in website pakketten leveren wij altijd afgestemd op jouw bedrijf. Al onze websites worden gebouwd met het meest gebruikte CMS ter wereld “WordPress”.  Nog niet zeker welk all-in website pakket het beste past bij jou? Neem dan contact op met een van onze experts voor professioneel advies.

All-in Website pakket Basis € 849.-

Kies uit verschillende top designs die Multiplus online al voor je heeft gemaakt. Meer heb je niet nodig!

Je levert zelf je content aan en wij doen de rest!

ONS BESTE PAKKET 2021

all-in Website pakket Plus
€ 1500,-

Wij ontwerpen jouw webdesign volledig op maat. Inclusief alles wat je nog hebt.

Je levert zelf je content aan. Daarna gaan wij een volledig op maat design voor je maken.

All-in Webshop Pakket € 1750.-

Laat je klanten het echte shoppen ervaren!

Een webshop laten maken die wél werkt? Dan is het tijd voor de volgende stap. Wij creëren van concept tot oplevering een webshop die een geweldige shopervaring biedt.

website laten maken

WordPress website laten maken eenvoudig en op maat

Alle websites die wij bouwen, bouwen wij in het WordPress CMS. Dit komt voornamelijk door het feit dat WordPress marktleider is en dat zij over een groot bereik beschikken. Over de laatste paar jaar zien we een toenemende vraag naar systemen die WordPress als uitgangspunt nemen.

Website laten maken kosten?
We krijgen met regelmaat de vraag hoeveel het kost om een website te laten maken. De kosten die je betaalt voor een website zullen afhankelijk zijn van verschillende factoren. Denk hier bijvoorbeeld aan de vraag of je een meertalige website wilt hebben, er blog of project modules moeten komen en of er een zoekfilter moet worden aangebracht.

Met een all-in website pakket is dit verleden tijd. Bij ons kun je een betaalbare website laten maken met een éénmalig tarief, vaste prijs, zonder verborgen kosten.

Altijd een webdesign in jouw huisstijl!

Persoonlijk contact is bij ons leidend en tijdens de samenwerking staat jouw bedrijf centraal. We halen alles uit de kast om jou dat unieke webdesign te geven waarnaar jij zoekt. Met jouw kennis van de markt en onze expertise van online, krijgen we de handen altijd op elkaar. Achter de schermen kijk jij live mee hoe we jouw unieke website creëren. Volledige transparantie!

10 adviezen van Multiplus online voor een goede start

Het belangrijkste is om een goede en beschikbare domeinnaam te kiezen voor je website. Het is noodzakelijk dat klanten makkelijk terecht kunnen komen bij je website. Maken ze een spelfout dan komen ze al snel bij een verkeerde site terecht.

Controleer even goed of de naam die je wilt hebben wel beschikbaar is. Mocht je een spelfout gevoelige naam hebben gekozen dan raden wij je aan om ook de versie te kopen met de spelfout en om deze door te sturen naar de juiste website. Op die manier kan je geen klanten kwijtraken.

Het is voor ieder budget mogelijk om een website te laten bouwen. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om een website te laten maken. Voordat je zomaar een keuze maakt zal je er verstandig aan doen om een lijstje te maken met al je eisen.  De wensen en behoeftes voor de website zijn van belang voor het kiezen van de juiste partij voor het maken. Je buurjongen die kan programmeren is nu eenmaal niet zo goed als een gespecialiseerd website bureau.

Het ontwerp van je website is het eerste wat je klant te zien zal krijgen. Niet voor niets dat het ontwerp van de website gezien kan worden als een soort online visitekaartje. Dit is de reden dat het onderwerp er altijd aantrekkelijk uit moet zien. Het ontwerp moet aansluiten bij je doelgroep. Als je kiest voor Multiplus online hoef jij je hier niet druk over te maken. Onze specialisten weten hoe de markt beweegt en maken voor jou dat design die jouw doelgroep direct aanspreekt.

Hoewel je gelijk aan het uiterlijk van de website denkt is de usability van de site natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Je zal na moeten denken over wat het doel is van je website. Wil je dat de klant een formulier invult? Of moet er een bepaald product gekocht worden?

 

Multiplus online weet je doel duidelijk in kaart te brengen. Zo zorgen wij ervoor dat je klant zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voor het ondernemen van een bepaalde actie.

Er zijn steeds meer mensen die hun mobiele telefoon of tablet gebruiken voor het internet. Dit is de reden dat het super belangrijk is om jouw website te voorzien van een responsief karakter. Wij zorgen ervoor dat jouw klant de website op ieder apparaat kan openen.

CMS staat ook wel voor content management system. Dit is het systeem wat eigenlijk jouw website beheert. Als het aankomt op een CMS voor je website zijn er echt ontzettend veel mogelijkheden om voor te kiezen.

 

De meest voor de hand liggende keus van Multiplus online is op dit moment WordPress.

Nu je website eigenlijk al klaar staat is het van belang om te kijken naar de SEO, ook wel search engine optimalisatie. Door middel van SEO kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website goed scoort in Google. Hoe hoger een website scoort, hoe makkelijker het is voor klanten om bij jou op de site terecht gekomen.

 

Naast het webdesign en het bouwen van websites besteden wij ontzettend veel aandacht aan de implementatie van SEO voor jouw website. 

Een website met verouderde informatie is natuurlijk vragen om problemen. Door je website informatie actueel te houden met bijvoorbeeld nieuwsbrieven, een blog en een portfolio zal je jouw klanten altijd van de meest recente content kunnen voorzien. Dit is ook nog eens goed voor je SEO.

Met Google Analytics leer je veel meer over jouw site. Zo kan je bijvoorbeeld zien wie er op de site terecht komt, wat voor apparaat ze gebruiken en welke pagina’s er allemaal populair zijn. Met deze inzichten kun je vervolgens de nodige aanpassingen maken voor de website.

 

Multiplus installeert Google Analytics in elke website die wij opleveren.

Door middel van Browsertesting kan je ervoor zorgen dat jouw site bij iedere browser voorzien is van dezelfde uitstraling. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat je site een andere uitstraling heeft in Chrome dan in Safari. Daarnaast moet je de pagina's op verschillende apparaten testen. Een website ziet er ook weer anders uit op een telefoon met Android dan op een telefoon met iOS van Apple.

Voordat jouw website live wordt gezet test Multiplus online jouw website in elke browser.

Waarom kiezen voor Multiplus online?

Wij onderscheiden ons voornamelijk door onze creatieve manier van werken, een gerichte aanpak en een duidelijke visie. uiteraard volledig afgestemd op jouw organisatie. Wij geloven in een langdurige duurzame relatie op basis van vertrouwen. Een goede samenwerking met jouw kennis van de markt, onze techniek met de juiste strategie voor online marketing, resulteert in een gezamenlijk succes!.

Altijd vindbaar met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoe werkt de online vindbaarheid van je website vraag je je af? Een WordPress website zorgt in beginsel al voor ruim 80 tot 90 procent van de zoekmachine optimalisatie (SEO). De WordPress websites die wij bouwen beschikken namelijk over doordachte, zoekmachine vriendelijke URL’s. In combinatie met een SEO tool als Yoast, zal je de online vindbaarheid op de juiste manier kunnen regelen. Wij weten hoe we jouw website op de juiste manier moeten instellen. Hierbij kan je denken aan de juiste structuur, het gebruik van bepaalde koppen en het taggen van afbeeldingen.

Weten hoe jouw website presteert? Doe de gratis website scan.

De Naturij

CONNACTIEF

MEDIZORG HAAGLANDEN

Veel gestelde vragen

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Dit is verschillend voor iedereen. Met welk doel ga jij je website inzetten? Wat wil je communiceren via je website? Welke functionaliteiten wil je terug zien in je website? Zomaar een paar vragen die we je gaan stellen.

Op basis van een goed intake gesprek gaan we samen kijken welke website het beste bij jouw organisatie past. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Met behulp van onze all-in website pakketten zal ook jij kunnen beschikken over een betrouwbare website. Deze website wordt ontwikkeld zonder maandelijkse kosten. 

De website die wij voor jou maken is dus ook daadwerkelijk jouw website. Een eenmalig tarief en je website wordt compleet opgeleverd. De domeinnaam en de hosting vallen altijd onder het eigen beheer. Bij Multiplus online beschikken we over onze eigen server en kun je er ook voor kiezen om dit onder te brengen bij ons.

Als wij een website opgeleverd hebben, krijg je een workshop of een kleine handleiding over onderhoud van je website. Zo kun je altijd makkelijk zelf teksten en foto's plaatsen of een nieuwe pagina aanmaken. Uiteraard kun je het onderhoud van je website ook keurig door Multiplus online laten verzorgen. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

We streven ernaar om je website in 1 á 2 weken live te hebben staan. Mits het niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Het proces van website laten maken tot livegang, nemen wij compleet uit handen. Ja wij vullen ook je website. Multiplus zet de teksten en foto's in je website. Het aantal pagina's die gevuld moeten worden is altijd in overleg. Wij ontzorgen je van A tot Z.

Een goede website voldoet pas als het doel waarvoor je website moet dienen ook gehaald wordt. Op basis van een goed intakegesprek en de juiste site structuur bepaling, leveren wij een website die volledig voldoet aan jouw eisen.

Multiplus online garandeert je het volgende:

 • Een professioneel ogende website afgestemd op jouw huisstijl.
 • Een website die werkt op alle apparaten (mobiel, tablet en desktop).
 • Een duidelijke navigatie om het bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken de juiste informatie te vinden.
 • Een website die snel laadt zodat bezoekers niet verdwijnen omdat je pagina niet snel genoeg laadt.
 • Duidelijke informatie doormiddel van goede content.
 • Jouw website is goed vindbaar in de zoekmachines.
 • Bezoekers hoeven niet te zoeken naar een contact moment of een offerte aanvraag. Je moet binnen 1 á 2 klikken een offerte kunnen aanvragen of contact kunnen opnemen.

Eigenlijk is dit gewoon de standaard. Iedereen pakt zijn smartphone en doet onderzoek/koopt via mobiel. Daarnaast geeft Google websites die mobiel vriendelijk zijn gebouwd een hogere waarderingsscore. Alle websites die wij maken worden mobiel vriendelijk opgeleverd!

Indien je een website wilt laten maken dan is het noodzakelijk dat deze up-to-date blijft. Door middel van de juiste updates kun je ervoor zorgen dat jouw site goed blijft werken en dat alles veilig blijft. Het is mogelijk om te kiezen voor bijkomend onderhoud bij een website pakket. Dankzij een service pakket zal je je zelf geen zorgen meer hoeven te maken over de updates, beveiliging of doorontwikkeling van je website.

Ja, Multiplus beschikt over een eigen veilige server. Met onze basis hosting kun je rekenen op;

 • Maandelijkse website backups
 • 2000mb opslagruimte voor je website
 • 4000 mb opslagruimte e-mail
 • 10 e-mailadressen
 • Imap en pop3 e-mailaccounts
 • Beveiligingsupdates

Schrijven is een vak apart. Bij Multiplus online hebben wij onze eigen tekstschrijvers. Doormiddel van een interview creëren wij prachtige teksten die de juiste boodschap overbrengt naar jouw doelgroep. 

WordPress website laten maken? = Multiplus online kiezen!

Dit is hoe onze klanten in Multiplus online ervaren:

Betrouwbaar

Meedenken

Snelheid

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met ons op

Volg ons op social