Gedreven door passie

Website laten maken

Een website laten maken die betaalbaar is, daarbij kan Multiplus online je helpen. Sterker nog, we durven wel te stellen dat je hiervoor bij ons aan het juiste adres bent! We zullen er namelijk voor zorgen dat je WordPress website er professioneel en aantrekkelijk uitziet, terwijl je bedrijf centraal staat gedurende het volledige proces.

Wij van Multiplus online zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites die echt het vastgestelde doel behalen. Daarnaast kunnen we ook ingeschakeld worden voor het maken van webshops waarmee je meer conversie behaalt en online marketing campagnes met veel succes. Wat je ook maar wilt, we zorgen ervoor dat het webdesign voldoet aan je verwachtingen en wensen.

We combineren onze expertise van online en jouw kennis van de markt om onze samenwerking tot een waar succes te maken!

Website laten maken
Een responsive website die altijd op alle apparaten perfect wordt weergegeven.

Website laten maken
100% doeltreffend!

Bij ons kun je een website laten bouwen die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens prettig werkt. Hierdoor draagt het bij aan het zakelijke succes van je onderneming. Hierbij staat het doel van je organisatie centraal, net zoals je uitstraling en boodschap. Ook vergeten we je doelgroepen en wensen natuurlijk niet in dit proces. Wat je wilt bereiken met je website speelt hierin een grote rol. Mogelijk is het bedoeld als een informatief naslagwerk of moet de site toch vertrouwen uitstralen of juist meer leads binnenslepen? Samen brengen we het doel van de site in kaart en passen we dit in de praktijk toe.

Multiplus online heeft 3 betaalbare all-in website pakketten ontwikkeld: basis, Plus en webshop. Onze website pakketten leveren wij altijd afgestemd op jouw bedrijf.

Nog niet zeker welk all-in website pakket het beste past bij jou? Neem dan contact op met een van onze experts voor professioneel advies.

pakket All-in Basis vanaf € 849,-

Kies uit verschillende top designs die Multiplus online al voor je heeft gemaakt. Meer heb je niet nodig!

Je levert zelf je content aan en wij doen de rest!

all-in pakket Plus vanaf € 1500,-

Wij ontwerpen jouw webdesign volledig op maat. Inclusief alles wat je nog hebt.

Je levert zelf je content aan. Daarna gaan wij een volledig op maat design voor je maken.

Webshop laten maken Pakket vanaf € 1750,-

Laat je bezoekers het echte shoppen ervaren!

Een webshop of website laten maken die wél werkt? Dan is het tijd voor de volgende stap. Laat je bezoekers het echte shoppen ervaren met het All-in webshop pakket van Multiplus online.

Webdesign

Maak een goede eerste indruk met je webdesign!

Wij van Multiplus online zijn van mening dat een sterk webdesign de perfecte uiting op het internet is van je bedrijf. Daarom is het van belang dat dit ontwerp niet alleen aantrekkelijk is, het moet ook nog eens herkenbaar zijn. Bovendien moet het ervoor zorgen dat het vertrouwen van je doelgroep gewekt wordt Een sterk webdesign doet precies dit! Je website moet altijd goed doordacht zijn en er beeldschoon uitzien, maar het is ook essentieel dat het goed en eenvoudig gebruikt kan worden.

Een gebruiksvriendelijke website

Je website moet dus niet alleen mooi zijn voor het oog, maar het moet ook zo ontwikkeld worden dat het gebruiksvriendelijk is voor je doelgroep. Onze designers houden vanwege deze reden rekening met zowel UI als UX. Wat is UX? Wat is UI? De kans is groot dat je deze termen niet kent, maar gelukkig kan het kort uitgelegd worden. UI is namelijk de afkorting van User Interface, terwijl UX juist staat voor User Experience. De ontwerpers van Multiplus online letten op beide onderdelen, waardoor we garanderen dat het design van je nieuwe website tegelijkertijd prachtig en functioneel is.

Margin traders

WordPress website | Zoekmachine optimalisatie

Trending Tea

WordPress webshop

WordPress website laten maken

Een website laten maken
anno 2022

Wil je een website laten maken door Multiplus online? Wij werken met het meest populaire CMS ter wereld: WordPress.

Bij ons ben je niet beperkt qua functionaliteiten op je website. Gedoe met aanpassen van simpele teksten en foto's is verleden tijd.

Geniet van het gemak van een Drag & Drop systeem waar je makkelijk, mooie pagina's binnen enkele minuten kunt bouwen & stijlen.

Super makkelijk en je hebt geen technische kennis nodig!

 • Zoveel pagina's aanmaken als je wilt
 • Foto of video toevoegen is een fluitje van een cent
 • WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk
 • Krachtig media beheer
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Responsive mobiele websites
 • Snel geïndexeerd door Google

Er zijn steeds meer mensen die hun mobiele telefoon of tablet gebruiken voor het internet. Dit is de reden dat het super belangrijk is om jouw website te laten maken die voorzien is van een responsive webdesign. Wij zorgen ervoor dat jouw klant de website op ieder apparaat kan openen.

Wij bouwen je website zo dat het makkelijk is om te onderhouden. Een nieuwe pagina aanmaken? Een foto vervangen of teksten aanpassen? Fluitje van een cent!

 • Responsive website voor mobiel en tablet
 • Snelle laadtijd van je pagina
 • Rank Math SEO plugin
 • Zoekmachinevriendelijke URL's
 • Zoekmachinevriendelijke pagina opbouw
 • Sitemap installatie
 • Cookiemelder
 • Google analytics koppeling
 • Redirecten van URL's

 • Tekst editor
 • Social share module
 • Formulier module
 • Fotogalerie module
 • Nieuws module
 • Blog Module
 • Projecten module
 • Google Maps module

Je kan kiezen om je hosting elders onder te brengen of veilig onder te brengen bij Multiplus online. Voor de hosting rekenen wij € 14,95 pm.

 • Hulp op afstand; telefonisch of met TeamViewer
 • Je eigen domeinnaam
 • Webmailomgeving. Hiermee kun overal ter wereld bij je mail
 • IMAP & POP3 eenvoudig in te stellen op elk apparaat
 • Wekelijkse backups
 • Periodieke technische updates voor Google
 • Beveiligingsupdates voor optimale bescherming

webshop laten maken

Daarom kies jij voor Multiplus online!

Bij Multiplus online kun jij een website laten bouwen aan de hand van de allernieuwste WordPress-technieken. Ook na de oplevering blijven we de site constant monitoren. Is er een update beschikbaar? Dit passen we natuurlijk direct toe! Hierdoor zorgen we ervoor dat je website voortdurend snel, goed beveiligd en technisch up-to-date blijft. En daar hoef je dus helemaal niets voor te doen! Nou ja, het moet betaald worden, maar ook daarvan hoef je niet te schrikken. De kosten vallen namelijk reuze mee. Overigens ontzorgen we je niet alleen op het gebied van webdesign, maar ook hosting, domeinnaamregistratie en nieuwsbriefmodules kunnen we je uit handen nemen.

Hoger in Google

Een uniek webdesign +
hoger in Google = meer klanten

Website laten maken
Lokale zoekresultaten Multiplus online in Google maps

Scoor hoger in de zoekresultaten

Om het succes van uw bedrijf te vergroten, is het belangrijk om je website te optimaliseren voor de zoekmachines.

Tijdens het proces website bouwen voor jouw bedrijf, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die super snel laadt.

We bouwen websites die we altijd Google-proof opleveren. Daarnaast kunnen we je online vindbaarheid nog verder vergroten door je te helpen op het gebied van online marketing. Op deze manier zorg je er voor dat je nieuwe site de juiste doelgroep bereikt op het internet. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Website laten maken FAQ

De kosten van een website laten maken hangt af van een aantal factoren. Heb je bijvoorbeeld een logo en een huisstijl? Heb je zelf professionele foto’s in huis, of zijn er website-elementen die wij voor jou op maat moeten maken? Een toffe website laten bouwen hoeft gelukkig niet duur te zijn. Hiervoor hebben wij dan ook 3 website pakketten samengesteld. Het goedkoopste pakket biedt je de keuze uit kant-en-klare top ontwerpen. Met het all-in website pakket plus heb jij een volledig webdesign op maat, die ook hoog scoort in de zoekmachines. En als klap op de vuurpijl rekenen wij geen extra kosten voor responsive webdesigns. Anno 2022 is het vanzelfsprekend dat websites gewoon perfect werken op mobiel, tablet en desktop. Als je graag een goede indicatie wilt wat een website bouwen kost, is het handig om een wensenlijstje samen te stellen met wat je precies in je website wilt.

Laten we deze vraag beantwoorden met nog een vraag: waarvoor wil jij je website gaan inzetten? Voorbeelden hiervan zijn meer leads, of bijvoorbeeld meer naamsbekendheid (branding). Om jouw doelen te behalen zorgen wij, als professionele website bouwers ervoor, dat je website er goed uitziet en voldoet aan de technische standaarden. Zo moet een website snel laden, anders haken je bezoekers heel snel af. En meer websitebezoekers betekent vaak meer klanten. Zoekmachines zijn ook nog eens dol op supersnelle websites. Wij van Multiplus online zijn gespecialiseerd in websitestrategie, conversieoptimalisatie, zoekmachine optimalisatie en branding. Aan ons heb je een partner, die alles uit de kast haalt om meer potentiële klanten te bereiken, door een goed-werkende website voor je te bouwen.

Uiteraard kun je zelf aan de slag gaan met een website bouwen. Een groot voordeel daarvan is dat je vaak stukken goedkoper uit bent. Daarnaast heb je ook vaak meer controle over de site. Toch wegen de voordelen niet op tegen de nadelen. Een website zelf maken is een tijdrovende klus, vooral als je niet de benodigde kennis hebt. Als drukke ondernemer heb je daarvoor niet altijd tijd. Daarom is het een echte aanrader om dit uit handen te geven aan een gespecialiseerd webdesignbureau. Met een hoop kennis en ervaring ontzorgen ze de werkzaamheden van A tot Z.  Zo kan jij je volledig richten op jouw bedrijf en kan je met een gerust hart vertrouwen op een website die knalt in vormgeving en techniek.

Een nieuwe website laten maken doe je samen
met Multiplus online!