Dé plek waar online resultaten en goede whiskey samenkomen

Multiplus is een full-service internetbureau met aandacht voor samenwerking. De plus in de naam Multiplus staat dan ook voor de kwaliteit, duurzame samenwerkingen en mix van online oplossingen die wij bieden. Met onze verschillende digitale mediaoplossingen kunnen we jou volledig ontzorgen. We weten dat een goede website of online marketingstrategie voor elk bedrijf anders is. Daarom gebruiken we heldere communicatie en een resultaatgerichte aanpak, wat ons een betrouwbare partner maakt. Voor hippe praat of een potje tafelvoetbal moet je niet bij ons zijn. Voor expertise en een prettige samenwerking wel. En vooruit, daar kan best een glas goede whiskey bij.

Het ontstaan van Multiplus Online

Slechts een aantal jaren geleden zat in ons pand aan de Stationsweg 21 nog een uitgeverij, gespecialiseerd in sales en advertentieverkoop: Multiplus. De dagelijkse bedrijfsvoering was volledig gericht op printmedia met een breed portfolio aan opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Maar langzamerhand ontstond de behoefte om meer markten te ontdekken.

Vanuit het klantenbestand werd al eerder ontdekt dat er onder projectontwikkelaars steeds meer vraag ontstond naar websites om hun projecten tentoon te stellen. Dit werd na de doorstart als een mooie kans en uitdaging gezien voor Multiplus. Via een samenwerking met een bevriende webdeveloper werden websites voor dit soort projecten ontwikkeld en werden 3 maanden durende (online)marketingtrajecten opgezet. Deze deals bleken enorm succesvol en vanuit dit succes werd de stap gemaakt om de websites en (online)marketingtrajecten ook aan andere doelgroepen te verkopen, zoals mkb’s en zzp bedrijven.

Aan enthousiasme lag het niet, in het uitvoeren en verkopen van dit product. Maar na verschillende projecten verkocht te hebben, bleek dat de combinatie tussen sales intern en een webdeveloper extern toch lastig was om klanten optimaal te ontzorgen. Daarom werd intern de stap gemaakt om een volledig nieuwe specialisatie toe te voegen aan het bedrijf: Multiplus Online.

Eigen developers werden aangenomen en er werd met een nieuw CMS gewerkt: WordPress. Met meer variërende opdrachten kwam ook meer vraag naar andere mogelijkheden om online aanwezig te zijn. De doelgroep veranderde, Multiplus Online werd uitgebreid met SEO, SEA en social media specialisten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Door onszelf uit te dagen en in te spelen op vraag en aanbod is Multiplus uitgegroeid van uitgeverij tot een gespecialiseerd offline én online mediabedrijf. We werken doelgericht, zijn gedreven en hebben veel aandacht voor een goede co-creatie, om de mooiste projecten te realiseren. Zo blijft niet alleen jouw bedrijf, maar ook ons eigen bedrijf relevant door de tijd vooruit te zijn.

“Met ons bedrijf wil ik mooie dingen doen. Samenwerkingen opzetten, groeien, experimenteren. En dat alles met de fijne groep mensen die bij Multiplus werken. Allemaal willen we het beste uit onszelf halen, zien we kansen of creëren we deze, om ze vervolgens te pakken en tot uitvoering te brengen. Maar natuurlijk niet zonder plezier te hebben. Muziekje erbij, een glaasje whiskey en een goeie grap. Niet te formeel, maar wel serieus.” –

Jan van der Werff, Directeur

Hier staan wij voor

De missie van Multiplus Online is simpel: wij willen dat al onze klanten relevant blijven door de tijd vooruit te zijn.

In een snel veranderende wereld moet je als ondernemer mee veranderen om relevant te blijven voor je doelgroep. Stilstaan is geen optie, want we moeten met de wereld mee om te blijven bestaan.

Door de juiste aandacht voor onze klanten, bereiken we samen de doelen van jouw organisatie middels digitale mediaoplossingen die direct bijdragen aan jouw bedrijfsresultaat.

1. Multiplus Online is doelgericht

We bouwen aan online zichtbaarheid zodat jouw onderneming relevant blijft. Dat kan alleen door doelen te halen op de korte termijn. Dat bereiken we door samen lange en korte termijn doelen te formuleren. Deze kun jij dagelijks inzien.

2. Multiplus online geeft aandacht

We willen jouw business graag echt goed begrijpen, daarmee heb je onze volste aandacht. Want als we jouw business begrijpen kunnen we dat zo goed mogelijk via de website vermarkten.

3. Multiplus Online is gedreven

Wij zijn vak-idioten, wij vinden het tof om elke dag meer te leren over ons vak. Die kennis zetten we in voor het resultaat van jouw website.

4. Multiplus Online is no-nonsense

We pakken aan, zijn nuchter, bondig, rechtdoorzee en spreken duidelijke en begrijpelijke taal.