Online Marketing door Multiplus Online

Online Marketing door Multiplus Online: zoekmachine optimalisatie adverteren in Google Search social Media Marketing 

Wil je beter zichtbaar worden met je website? Kies dan voor online marketing! Bij Multiplus Online bedenken we samen een duurzaam plan om je voor nu en in de toekomst te voorzien van goede vindbaarheid. Denk hierbij aan:

Weten hoe en wat we dat doen? Je leest er hieronder alles over. Direct aan de slag? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerken?
Daarom kies je voor Multiplus Online:

1.

Een groene, effectieve en schaalbare website.

2.

Een betaalbare, doelgerichte website die zich binnen één jaar terugverdient.

3.

Het ontvangen van aandacht voor jou als ondernemer en het resultaat van je website.

Zoekmachine optimalisatie SEO Hoger in Google

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, wat in het Nederlands ‘zoekmachineoptimalisatie’ betekent. Dit houdt in dat je je site verbetert zodat je beter vindbaar en zichtbaar wordt in Google. Je moet namelijk met je website inspelen op het algoritme dat Google heeft ontwikkeld.

Aan de hand van ruim honderd criteriapunten wordt bepaald welke welke websites het meest relevant zijn voor de gebruiker van de zoekmachine. Deze websites zijn zichtbaar op de eerste pagina van Google en hebben dus de meeste kans om op geklikt te worden.

In principe kunnen deze voorwaarden verdeeld worden in drie categorieën: autoriteit, content en techniek. Voor de beste SEO moet je daarom werken aan deze drie onderdelen.

Betaald adverteren in Google SEA Direct zichtbaar

SEA staat voor Search Engine Advertising en wordt vaak ‘zoekmachine adverteren’ genoemd in het Nederlands. Je betaalt in dit geval geld, om zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Google.

Dit kan op verschillende manieren: via tekstadvertenties, maar ook door zichtbaar te zijn op Google Shopping. Perfect voor wanneer je een webshop hebt bijvoorbeeld. Per zoekopdracht wordt bepaald welke resultaten getoond worden in Google, net als de posities van je betaalde advertenties.

Relevantie is hierbij erg belangrijk. Wij laten je zoekwoorden, advertentietekst en landingspagina zo goed mogelijk aansluiten op de zoekopdracht van jouw doelgroep. Op deze manier krijg je een grotere kans op het tonen van je advertentie.

Kies ook voor Multiplus Online: jouw one-stop-shop voor digitale media oplossingen.

Gratis adviesgesprek

Voorkom fouten in je nieuwe website en ontdek welke omzet je nu laat liggen.

Gratis advies gesprek

Je marketingmachine verder uitbreiden?

Natuurlijk zijn er in de online marketing nog talloze andere manieren om jouw product of dienst onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Denk aan e-mail marketing, ‘affiliate’ marketing, en meer.

Via welke manier je je content ook communiceert, het meest belangrijke is de inhoudelijke kwaliteit van je content. Denk aan professionele foto’s, video’s en teksten. Je hebt kwalitatief goede content nodig om je boodschap online zo sterk en overtuigend mogelijk te communiceren.

Om jou volledig te kunnen ontzorgen hebben wij al deze diensten ook paraat. En wanneer we dit niet expliciet in huis hebben, hebben we betrouwbare partners die verschillende vraagstukken voor je kunnen oplossen.

Dit alles, terwijl je gewoon één aanspreekpunt van Multiplus Online houdt, gedurende het hele traject wat je in gaat. Simpel en doelgericht.

Online marketing FAQ

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen die zich vaak voordoen tijdens de zoektocht naar het maken van een nieuwe website. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord om je vraag te beantwoorden.

Nog niet overtuigd?

Lees de testimonials van onze klanten!

5/5

Multiplus heeft voor mij een webshop gemaakt en dat hebben ze super goed gedaan! Ze luisterden goed naar mijn wensen, werken professioneel en hielden goed contact over de voortgang van de webshop. In 3,5 week had ik een super mooie webshop! Ze werken snel en ik vond ze ook heel vriendelijk. Heel erg bedankt voor alles Multiplus!

Michelle Reine

5/5

Uitstekende samenwerking ervaren met Multiplus Online. De mannen van Multiplus zijn vanaf moment 1 professioneel te werk gegaan en hebben mij goed op de hoogte gehouden van de status van mijn website.
Het eindresultaat liegt er niet om 😉
Kortom; Subliem!

Freek Hoekstra

5/5

We zijn heel blij met onze nieuwe website!
Dit heel snel voor ons gemaakt, met super goed contact heen en weer.
Wil je een website/shop kan ik je dit zeker aanraden om door Multiplus online te laten helpen en adviseren. staat een goed en kundig team.

Alarda Rebbers

Direct van start?