PT 360

Succesvolle transformatie van PT 360

PT 360, een vooraanstaand personal training bedrijf, benaderde ons met de ambitie om hun merk te herpositioneren en een sterke online aanwezigheid te creëren. Meer zichtbaar, vindbaar en herkenbaar.

De uitdaging:

Merkpositionering kan best lastig zijn voor ondernemers wiens vak dit niet is. Dit ondervond ook PT 360. Het bereiken van een consistente en sterke online aanwezigheid lukte niet op eigen titel. Hun wens was opvallen in de markt, maar ook bovenaan de zoekresultaten verschijnen om meer leads te genereren.

De samenwerking en de resultaten:

Dankzij onze inspanningen en de nauwe samenwerking met de klant staat PT 360 nu trots tussen de top drie zoekresultaten op Google. De huisstijl bleef consistent, maar de online zichtbaarheid en leadgeneratie zijn aanzienlijk toegenomen. We hebben niet alleen bijgedragen aan marketinginspanningen maar hebben ook ondersteund bij de leadopvolging. De volgende stap is het integreren van AI-tools voor gepersonaliseerde e-mails en advertenties, waarmee PT 360 een geautomatiseerde benadering kan combineren met het menselijke aspect van hun dienstverlening. Waarom moeilijk doen als het makkelijk ( en goed) kan!
Samen met de klant hebben we voor een doordachte aanpak gekozen, gecombineerd met creativiteit en technische expertise. Het blijkt iedere keer weer dat we op deze manier samen bedrijven zoals PT 360 naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Daar doen we het voor!