Burenproblemen

Problemen met de buren

Just Hamming van JuistJust! Advocatuur & Advies in Drachten wilde naast zijn reguliere website, die we eerder voor hem hebben gemaakt, een specifieke website voor burenproblemen. Het bemiddelen en oplossen van burenproblemen is een specialisatie van dit advocatenkantoor. JuistJust! zoekt altijd naar een oplossing voor alle partijen en doet dit doelgericht en gedreven.

De Opdracht

Omdat het aantal problemen tussen buren toeneemt, wilde Just Hamming een website die meteen duidelijk maakt waar het over gaat en voor wie het bedoeld is. Daaropvolgend moet een online marketing campagne aan de website gekoppeld worden, waarbij we elke maand een keer naar buiten treden en potentiële klanten op de website attent maken. De website moet niet strak en zakelijk worden, we moeten ‘out of the box’ denken, zoals de opdrachtgever aangaf.

De uitwerking

Een aansprekende website, waarbij de standaard moest worden losgelaten, dat is wat de klant wilde. Zowel qua vormgeving, grafische invulling als typografie zijn we daarin geslaagd. We hebben gekozen voor vette koppen, met duidelijke knoppen, inclusief schaduwrand waar de klant kan reageren. En die knoppen zijn op zowel de computer als telefoon goed te herkennen. Kortom, de website kenmerkt zich door een onderscheidende stijl die je niet elke dag tegenkomt. Makkelijk leesbaar, goed vindbaar. Het is zoals de opdrachtgever het zegt:” Just Hamming, advocaat. Aangenaam”. Daar past een toegankelijke website bij, alsof je al bij hem aan tafel zit.