Connactief

Connactief. De adviespraktijk van Lieuwe Krol

Lieuwe Krol van Connactief is breed inzetbaar als adviseur van zakelijke dienstverlening tot festivals en van mediaprojecten tot individuele coachingsopdrachten. Bij Connactief ligt de nadruk op het verbinden van mensen in een organisatie, van organisaties aan doelgroepen, of het verbinden van een netwerk van professionals.

De Opdracht

De opdracht aan ons was: “ik wil een website waarin mijn expertise, kennis en vaardigheden voor opdrachtgevers overzichtelijk, professioneel en aansprekend naar voren komt. De website moet zowel een zakelijke, een creatieve als eigen uitstraling hebben.

De uitwerking

Samen met Lieuwe hebben we alles in kaart gebracht en zijn doelgroep bepaald. We hebben hoofdzaken van bijzaken gescheiden, projecten, diensten en vaardigheden opgesplitst en dit alles tot een overzichtelijk geheel teruggebracht. De sitestructuur was hier hiermee bepaald. Voor de vormgeving hebben we gekozen voor een design waarin vooral foto’s en sfeer spreken, want de uitstraling moest zakelijk en creatief zijn. We hebben samen een selectie gemaakt voor fotografie. Vooral de projecten moesten spreken dus hebben we gekozen voor foto’s die voortkomen uit door Lieuwe zelf geleide projecten. De website werd daardoor representatief, zakelijk en vooral ook persoonlijk.