Dierenkliniek Het Liesvelt

Introductie:

Al meer dan een eeuw staat Dierenkliniek Het Liesvelt bekend om zijn  diergeneeskundige zorg. Kernwaarden van De kliniek zijn onafhankelijkheid, persoonlijke benadering en 24-uurs bereikbaarheid voor haar cliënten. Ze zag zichzelf voor de uitdaging gesteld om haar website een moderne make-over te geven. Geïnspireerd door de recente website van Dierenkliniek Wolvega, die door ons gemaakt is, besloot Het Liesvelt dat het tijd was voor verandering en koos daarom voor ons als hun partner voor deze transformatie.

De uitdaging:

De kernuitdaging voor ons was het creëren van een frisse en aantrekkelijke website die eer doet aan de rijke historie van Dierenkliniek Het Liesvelt, met behoud van een moderne uitstraling en gebruiksgemak. Belangrijk was ook om de hoeveelheid aan informatie gestructureerd en toegankelijk te maken voor de websitebezoekers.

Onze aanpak:

We zijn direct gestart met het aanbieden van de volgende diensten:

Ontwikkeling van een nieuw logo en een huisstijl die de identiteit van Het Liesvelt herkenbaar vertegenwoordigt

Uitvoering van een uitgebreide zoekwoordenanalyse en SEO-optimalisatie, zodat de nieuwe website goed gevonden kan worden.

Ontwerp en realisatie van een gebruiksvriendelijke en modern ogende website, met een duidelijke structuur voor het presenteren van de aangeboden diensten en behandelingen.

Creatie van boeiende webteksten, in samenspraak met de kliniek, om hun boodschap effectief over te brengen.

Professionele fotografie om de kern van de kliniek en haar services op een authentieke manier te presenteren.

 

Samenwerking en Resultaten:

Onze samenwerking met  Dierenkliniek Het Liesvelt kenmerkte zich door goede  afstemming en open communicatie. Het project resulteerde in een schitterende nieuwe website die perfect aansluit bij de identiteit en waarden van de kliniek. De site is niet alleen aantrekkelijk voor bezoekers maar versterkt ook het merk Het Liesvelt online. Met deze vernieuwde online aanwezigheid is Dierenkliniek Het Liesvelt uitstekend uitgerust om haar traditie van uitstekende diergeneeskundige zorg voort te zetten. Wij kijken terug op een hele prettige samenwerking en zijn vooral blij dat de Dierenkliniek erg tevreden is met onze aanpak en het uiteindelijke resultaat. Daar doen we het voor!