,

Dubbele facebook pagina’s samenvoegen

Je onderneming groeit en je hebt in de loop der tijd meerdere Facebook-pagina’s aangemaakt maar sommige dekken dezelfde lading. Gewoon verwijderen is zonde want je hebt je volgers, likes en check-ins die je niet kwijt wilt. Dus de meest logische optie is de pagina’s samenvoegen.

Voorbereiding: Maak een back-up

Als eerste zorg je ervoor dat je over ‘admin’ rechten beschikt op beide pagina’s.
Het is aan te raden om een back-up te maken van al je afbeeldingen en berichten dit doe je op de volgende pagina: Instellingen -> pagina downloaden -> pagina downloaden ->

Hier vink je alles aan wat je wilt bewaren en klikt op bestand maken. Je kunt het datumbereik en kwaliteit van foto’s nog aanpassen in dien het bestand te groot wordt maar in de meeste gevallen zullen de standaard instellingen volstaan.

Het samenvoegen van de pagina’s

Heb je al je gegevens veiliggesteld? Dan is het nu tijd om de pagina’s samen te voegen. Ga naar: Instellingen -> Pagina’s Samenvoegen -> dubbele pagina’s samenvoegen
Je vul nu de paginanamen in en drukt op doorgaan

Je kunt ook simpelweg naar het volgende URL gaan: https://www.facebook.com/pages/merge

Wat zijn de voorwaarden?

  1. Je moet beheerder van beide pagina’s zijn
  2. De pagina’s moeten dezelfde doelstelling hebben (je kunt niet een pagina van een groenteboer samenvoegen met de pagina van een sportvereniging)
  3. Pagina’s moeten hetzelfde fysieke adres hebben (bijv winkellocatie)


Let op: Facebook heeft een beveiliging ingebouwd. Om pagina diefstal te voorkomen moet je minstens 7 dagen beschikken over de beheerdersrechten van de desbetreffende pagina’s voordat je deze kunt samenvoegen.

Onze professionals staan voor je klaar

Google Mijn Bedrijf: 6 essentiële optimalisatie tips

geen zorgen meer over hoeft te maken, denk dan nog eens goed na. Zelfs als je jouw profiel al hebt geoptimaliseerd, kunt je met deze tips ervoor zorgen dat je het meeste uit Google Mijn Bedrijf  haalt. Lokale SEO verandert voortdurend, daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de huidige trends.

Lees verder »
SEA of SEO

SEO of SEA; waar kun je het beste voor kiezen?

Kiezen tussen SEO en SEA, dat kan nog wel eens lastig zijn. Is dat tegenwoordig eigenlijk nog wel het geval? Nee! Inmiddels is het immers beter om beide zoekmachinemarketing methoden in te zetten voor je bedrijf. Dit is echt essentieel om optimaal rendement te halen uit je budget.

Lees verder »
Online marketing tools

Welke online marketingmiddelen kun je gebruiken?

Als ondernemer wil je natuurlijk zoveel mogelijk geld verdienen, dat is niet meer dan logisch. Hiervoor is het van belang om gebruik te maken van online marketing. Veel mensen denken dat dit maar één methode is, maar dit is absoluut niet het geval. Online marketing is juist een parapluterm voor veel verschillende online marketingmiddelen.

Lees verder »