All-in website pakket
éénmalig €599.

Jouw eigen website, Multiplus online regelt het! Honderd procent voor jou… Onze ontwikkelaars transformeren jouw wensen tot jouw eigen kwalitatief en gebruiksvriendelijk eindproduct. Van website tot webshop, van datamanagement tot tevreden klanten.

Offerte aanvragen

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Multiplus Online gevestigd aan de Stationsweg 21, 9201 GG in Drachten. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@multiplusonline.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Multiplus Online samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@multiplusonline.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Maatwerk software & Platformen

Maatwerk software & Platformen

Onze ontwikkelaars transformeren jouw wensen tot jouw eigen kwalitatief en gebruiksvriendelijk eindproduct.

Meer informatie
Online Marketing

Online Marketing

Wij bieden een effectieve en doelgroepgerichte advertentie campagne via Facebook en/of Google, 100% gericht op resultaat voor

Meer informatie
Webshop

Multiplus Webshop

E-Commerce via WooCommerce. Wij zorgen dat jij jouw producten online aan de man kunt brengen

Lees meer
Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

Wil jij weten hoe het in zijn werk gaat bij Multiplus Online als jouw website offerte aanvraag bij ons binnen komt?

Lees meer

Wist je dat onze CTO en ons development team ook voor KLM werken?

KLM
KLM

Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht!

Frisoplan
Frisoplan

Wij hebben verschillende software oplossingen ontwikkeld voor ABN-AMRO.

ABN Amro
ABN Amro

Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten.

Slokker vastgoed
Slokker vastgoed

Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen

Baboeshka Beetsterzwaag
Baboeshka Beetsterzwaag