Ten Stripes

Over Ten Stripes

Ten Stripes is een missiegedreven marketingbureau, gespecialiseerd in marketingstrategie en implementatie. Marketing in de traditionele economie gaat ten koste van mens, milieu en economie. Dit is niet langer houdbaar. Daarom zetten zij zich elke dag in voor de nieuwe economie: een economie die de mensheid dient en centraal staat. Met hun team van gedreven en intrinsiek gemotiveerde marketeers helpen ze organisaties onderdeel te worden van de nieuwe economie door missies tot leven te brengen en stap voor stap de sterkste merken te bouwen die écht ergens voor staan.

De uitdaging

Omdat Ten Stripes de markt op ging met een vernieuwde bedrijfspropositie, kon hun website niet achterblijven en kregen wij de opdracht om een compleet nieuwe website te bouwen die de identiteit van het bedrijf goed weergaf. Voor de stijl van de website werd een externe partij ingehuurd, dus aan ons om dit design in een moderne, eigentijdse website te vertalen.

De aanpak

Marketeers weten wat ze willen, dus vanuit Ten Stripes kregen we dan ook veel input en werd er op verschillende vlakken nauw samengewerkt aan de website. De oude website bevatte veel belangrijke content die overgezet moest worden naar de nieuwe website, dus was het voor ons belangrijk om dit goed te begeleiden. Er is door Multiplus Online dan ook een strategie gemaakt en uitgevoerd om de vindbaarheid van de over te zetten content te garanderen. Daarnaast is ook het design en de identiteit van het bedrijf prachtig vertaald in de website.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het zelf via www.tenstripes.nl.