Baron schoenmakers & podologen

Over Baron

Bij Baron Schoenmakers & Podologen in Drachten staat vakmanschap, kwaliteit en service voorop. Al sinds 1962 zijn zij gevestigd in Drachten en bieden ze vakkundige reparaties en een klantgerichte service aan hun trouwe klanten.

Of het nu gaat om het geven van een tweede leven aan jouw geliefde schoenen of om het aanbieden van een sleutelservice, podologie of accessoires op het gebied van schoeisel, bij Baron Schoenmakers & Podologen kun je terecht. Met 60 jaar ervaring zijn ze expert op het gebied van schoen- en voetverzorging.

De uitdaging

Om het vakmanschap en de ambacht van Baron Schoenmakers & Podologen goed online uit te dragen werden wij gevraagd om hun verouderde website om te toveren naar een nieuwe, eigentijdse site.

Hiervoor was het belangrijk dat hun vier verschillende diensten goed naar voren kwamen: diensten voor de schoenmakerij, podologie, fournituren en de stomerij. Ook was het visueel versterken van de ambacht en het vakmanschap een must.

Een leuke opdracht voor een fijne lokale klant, waar we onze creativiteit op los konden laten.

De aanpak

Voor het vernieuwen van een verouderde website, is het misschien wel het belangrijkst dat de website responsive wordt gemaakt. Daarnaast moet de look en feel van de website tijdloos zijn en goed aansluiten op de diensten die worden aangeboden op de site.

De website van Baron hebben we dan ook volgens de nieuwste technieken gebouwd. Daarnaast hebben we door middel van het inhuren van een goede fotograaf de ambacht en vakkundigheid van de heren van Baron goed kunnen vastleggen en vormden deze foto’s de basis van het design.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het zelf via https://www.schoenmakerijbaron.nl/.