wij zijn multiplus online

Voor hippe praat of een potje tafelvoetbal moet je niet bij ons zijn

Multiplus online is een full-service internetbureau met aandacht voor samenwerking. We houden niet van praatjes en snelle marketingtrucjes. Echte kwaliteit en een duurzame samenwerking vinden we veel waardevoller. We zorgen er niet alleen voor dat je online zichtbaar bent, maar denken graag continu mee over de beste online mix voor jouw bedrijf, nu en voor de langere termijn. Daarom is de combinatie van diensten die we aanbieden ook zo belangrijk.

Edser Kno;

Edser Knol

Manager | Online consultant

Andries Jacke

Andries Jacké

SEO-online Consultant

Jan van der Werff

Jan van der Werff

Directie

Ton

Ton van Wessel

Senior Projectmanager

Wichard Toering

Front-end developer

Remco Folkerts

Front-end developer

Jeffrey Pieksma

Back-end developer

Michael Bakker

back-end developer

Jeltje

Jeltje Bijma

online marketeer

Thomas

Thomas Krol

online consultant

Manuel Hoven

Online marketeer

Ciska

Sisca Schut

Administratie

Ingrid Kooistra

Administratie

Gea

Gea Uilenberg

Debiteuren

Wi-jo van de wijngaard

Online consultant

Maurice de jong

Designer

Ziggy

Ziggy

Kantoor buddy

Missie en visie

Hier staan wij voor

Wat is een goede website of online marketing strategie? Daar hebben wij goed over nagedacht en het antwoord is simpel: dat is voor iedereen anders. We kijken goed naar jouw specifieke situatie en zijn eerlijk over de ideale mix, passend bij jouw budget. We willen een betrouwbare partner zijn en daarbij hoort heldere communicatie en een resultaatgerichte aanpak. Voor hippe praat of een potje tafelvoetbal moet je niet bij ons zijn. Voor expertise en een prettige samenwerking wel. En vooruit, daar kan best een glas goede whiskey bij.

Ons team is gedreven en divers. We hebben techneuten die zorgen dat alles perfect werkt, online goeroes die beschikken over de laatste kennis en creatievelingen die geweldige content en designs maken. Allemaal leuke en normale mensen die begrijpen wat jij nodig hebt en zich daar hard voor maken.

Benieuwd hoe we voor jouw organisatie kunnen werken?