Wie wij zijn

maak kennis met multiplus online

ALLE ONLINE DIENSTEN OP EEN PLEK

Multiplus online is een full service internetbureau met aandacht voor samenwerking. We houden niet van praatjes en snelle marketingtrucjes. Echte kwaliteit en een duurzame samenwerking vinden we veel waardevoller. We zorgen er niet alleen voor dat je online zichtbaar bent, maar denken graag continu mee over de beste online mix voor jouw bedrijf, nu en voor de langere termijn. Daarom is de combinatie van diensten die we aanbieden ook zo belangrijk.

Edser Knol

Edser Knol

Manager | Strateeg | Online consultant

Andries Jacké

Strateeg | Online consultant | Projectmanager

Jan van der Werff

Directie

Wi-jo

Online consultant | Accountmanager

Manuel Hoven

Online marketeer | Ads expert

Wichard Toering

Developer | SEO Expert

HIER STAAN WE VOOR

Wat is een goede website of online marketing strategie? Daar hebben wij goed over nagedacht en het antwoord is simpel: dat is voor iedereen anders. We kijken goed naar jouw specifieke situatie en zijn eerlijk over de ideale mix, passend bij jouw budget. We willen een betrouwbare partner zijn en daarbij hoort heldere communicatie en een resultaatgerichte aanpak. Voor hippe praat of een potje tafelvoetbal moet je niet bij ons zijn. Voor expertise en een prettige samenwerking wel. ​En vooruit, daar kan best een glas goede whiskey bij.

Ons team is gedreven en divers. We hebben techneuten die zorgen dat alles perfect werkt, online goeroes die beschikken over de laatste kennis en creatievelingen die geweldige content en designs maken. Allemaal leuke en normale mensen die begrijpen wat jij nodig hebt en zich daar hard voor maken.

0 +
Websites
0 +
Online campagnes
0
Klantwaardering

'' Voor hippe praat of een potje tafelvoetbal moet je niet bij ons zijn. Voor expertise en een prettige samenwerking wel. ​En vooruit, daar kan best een glas goede whiskey bij''.

Jan van der Werff
Directie @ Multiplus online