Interactieve kaart

Interactieve kaart voor de vastgoedbranche

Multiplus online is voor talloze opdrachtgevers in de vastgoedbranche dé partner op het gebied van online nieuwbouw marketing, van pre sale tot en met de start van de verkoop. Altijd gericht en afgestemd op de wensen van de klant, waarbij duidelijke communicatie en een resultaatgerichte aanpak voorop staan. Daar wordt inhoud aan gegeven door aansprekende content en fraaie designs.

We bouwen onder andere websites van diverse nieuwbouwprojecten. Goede en snelle informatieverstrekking aan de (potentiële) klant staat daarbij voorop. Naast geschreven informatie kan dit nu ook worden gevisualiseerd via de interactieve kaart.

De Opdracht

Maak voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een appartement of woning in een nieuwbouwproject een systeem waarmee ze in één oogopslag kunnen zien welke eenheden er nog vrij zijn, onder optie of verkocht. Daarnaast moeten ze bij het aanklikken van het betreffende onderkomen van hun keuze meteen informatie krijgen over de woonoppervlakte, grootte van het balkon, of er een berging is of niet en uiteraard de prijs.

De uitwerking

Een opdracht waar Multiplus online enthousiast mee aan de slag is gegaan. We kwamen met de interactieve kaart. Op een artist impressie staat een overzicht van alle appartementen of woningen in het te bouwen appartementencomplex of nieuwbouwplan. Door op het appartement of de woning te klikken, krijgt de potentiële koper meteen informatie over de eigenschappen. Alle appartementen en/of woningen zijn bovendien van een kleur voorzien. Zo weet de koper meteen of het pand verkocht, onder optie of nog te koop is. Snel, gemakkelijk en overzichtelijk.