website laten maken DRACHTEN

Wij bouwen websites die super snel laden, gebruiksvriendelijk zijn op mobiel en altijd professioneel afgestemd op jouw huisstijl.

WEBDESIGN DRACHTEN

een professionele WEBSITE LATEN MAKEN IN DRACHTEN

Op zoek naar een webdesign bureau in Drachten waar jij je website kan laten bouwen? Multiplus online is de WordPress specialist in het maken van goede, snelle en gebruiksvriendelijke websites in Drachten en omgeving. 

Heb je al een website en die kan wel een opknapbeurt gebruiken of je wil een nieuwe laten maken? Heb je geen inspiratie of kom je er niet uit? Bij Multiplus online kun je jouw ideale website laten maken. Met onze specialisten komen we er altijd samen uit.

Wij vertalen jouw wensen!

Website laten maken drachten De Naturij

Wij zorgen ervoor dat jouw website;

  • de identiteit krijgt van jouw bedrijf
  • een duidelijke menu en site structuur krijgt
  • focus heeft op conversie
  • een responsive design krijgt
  • prettig in gebruik is voor bezoekers

WORDPRESS CMS

WordPress website laten maken in Drachten

Waarom kiezen wij voor WordPress?
Google is gek op WordPress en dus zeer zoekmachine vriendelijk. Je wordt dus goed gevonden in de zoekmachines (SEO).  Daarnaast is WordPress zeer gebruiksvriendelijk met het dashboard. Je kan makkelijk nieuwe pagina’s aanmaken of berichten toevoegen. Omdat WordPress de grootste community heeft, blijft het altijd in ontwikkeling. Je kan je site dus makkelijk uitbreiden in de toekomst met de duizenden plugins die zijn ontwikkeld. 

Makkelijke keuze toch?

Multiplus maakt betaalbare websites aan van top kwaliteit en allemaal gebouwd in WordPress. Wil je een goedkope,  professionele WordPress website laten maken? Dan zijn wij jouw perfecte partner!

ALL-IN WEBSITE PAKKETTEN

TIJD VOOR EEN EFFECTIEVE WEBSITE DIE BETAALBAAR IS

Webdesign Multiplus online in Drachten heeft drie website pakketten ontwikkeld speciaal voor het MKB en de ZZP’erKies uit 400 designs die stuk voor stuk met een vlekkeloze techniek voor je worden ontwikkeld. Wil je nog een stapje verder, dan kun je ook kiezen voor betaalbare website met een design volledig op maat. Met doordachte structuren, focus op conversie en volledig aanpasbaar aan jouw huisstijl, zijn al onze websites altijd afgestemd op jouw bedrijf. Alle websites bouwen we met het meest gebruikte CMS ter wereld “WordPress”. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

4 STAPPEN EN KLAAR, MAKKELIJKER KAN HET NIET

1. DE INTAKE

Tijdens de intake gaan we met jou om de tafel zitten om te bekijken wat je eigenlijk voor ogen hebt. Dit is dan ook echt het uitgelezen moment om jouw wensen en eisen kenbaar te maken, zo weten onze specialisten waar ze straks op moeten letten. Met welk doel gaan we jouw website inzetten? Wie willen we gaan bereiken? Dit zijn allemaal vragen die tijdens de intake naar voren zullen komen.

2. CONCEPT

Tijdens deze stap van een website laten maken gaan onze specialisten echt voor je aan de slag. We gaan de structuur en het design voor jouw website uitwerken. Er zijn meerdere mensen die aan de slag gaan met jouw website, iedereen binnen Multiplus Online heeft namelijk zijn of haar eigen expertise. Door dit mooie proces zal je zeker weten dat de website van A-Z naar wens zal zijn.

3. CREATIE

We hebben alles in kaart gebracht. We hebben al jouw wensen uit gewerkt in het concept en deze aan je gepresenteerd. Nu gaan we dat 1 op 1 overzetten in techniek. Onze gecertificeerde programmeurs gaan aan de slag om jouw website daadwerkelijk te maken.
Uiteraard mag je aan de achterkant live meekijken hoe jouw website vorm gaat aannemen.

4. OPLEVERING

Wanneer het creatieve proces eenmaal is afgerond is het tijd voor de oplevering. Bij het opleveren van de website zorgen wij er uiteraard altijd voor dat alle techniek tip top in orde zal zijn. De websites worden volledig getest en kan na de oplevering gelijk in gebruik worden genomen. Als de website volledig naar wens is dan hebben wij samen ons doel bereikt!


HOGER IN GOOGLE!

Wie wil dat nu niet. Tijdens het proces website laten maken, hebben we rekening gehouden met een zoekwoord analyse, je URL structuur en we hebben een goede responsive website voor je gebouwd die snel laad. En dat allemaal in WordPress en Google is gek op WordPress, dus ook dat voordeel heb je al.

Een goede basis staat en door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) kunnen we je nog hoger krijgen in de zoekmachines. We gaan graag voor je aan de slag met zoekmachine optimalisatie.

En ja, we gaan voor een top positie in Google en natuurlijk boven jouw concurrenten!

HI, WIJ ZIJN MULTIPLUS ONLINE!

Jouw partner in online oplossingen

Nog steeds niet overtuigd? Dan raden wij je aan om verder een kijkje te nemen bij ons op de site. Hier kan je alles vinden met betrekking tot de diensten die wij van Multiplus Online voor je kunnen verrichten.

Door ons uitgebreide proces voor een website laten maken in Drachten weet je zeker dat je voorzien zal zijn van een top resultaat. Voor je het weet ben je voorzien van een website die volledig overeenkomt met wat je al die tijd al graag wilde realiseren.

WEBSITE LATEN MAKEN IN DRACHTEN? = MULTIPLUS ONLINE KIEZEN!

Uit ons klant onderzoek is gekomen, hoe onze klanten Multiplus online ervaren:

Betrouwbaar

Meedenken

Snelheid

De Naturij

NIEUWE WEBSITE

CONNACTIEF

NIEUWE WEBSITE

MEDIZORG HAAGLANDEN

NIEUWE WEBSITE