website laten maken

Je website is meer dan een visitekaartje

MEER VERDIENEN DANKZIJ
JE WEBSITE

Een professionele website laten maken? Daarbij staat jouw bedrijf centraal. We adviseren je op maat en nemen al het werk uit handen. Onze kennis is divers omdat meerdere factoren bepalen of je website wordt gevonden door de juiste mensen en zij zich aangesproken voelen. Alleen als dat goed zit, ga jij meer verdienen dankzij je website.

WORDPRESS WEBSITE EENVOUDIG EN OP MAAT

Voor het bouwen van websites gebruiken we het CMS (content management systeem) van WordPress. Hiermee kunnen we websites op maat maken, betaalbaar zijn en eenvoudig zijn te onderhouden. Ideaal voor starters en het MKB vanwege de diverse opties per budget, groeimogelijkheden en de keuzevrijheid die je zelf wilt hebben, zowel tijdens het ontwikkelproces als na oplevering.

IN 3 STAPPEN NAAR EEN GOEDE WEBSITE

De intake

Tijdens de intake maken we kennis en verkennen we de mogelijkheden voor jouw WordPress website. We bespreken of een bestaand design bij je past of dat volledig maatwerk beter is. Dat geeft direct inzicht in de kosten en levertijd.

Creatie

 Een designer en ontwikkelaar werken aan een ontwerp voor jouw site en gaan dit na akkoord realiseren. We zorgen voor een website die de juiste uitstraling heeft, maar ook technisch goed in elkaar zit. Zo ben jij beter vindbaar en kun je leads genereren met je website.

Livegang

En dan is het zover: Het moment waarop je (nieuwe) site live gaat. Je website staat en daarmee is de basis gelegd. Wil je het optimale uit je website (blijven) halen, dan denken we graag mee over een sterkeonline marketing of blijven we betrokken bij het onderhoud van je WordPress website.

”Een goede sitestructuur is bepalend voor je ranking in Google”

Andries – Online consultant

WAAROM JE WORDPRESS WEBSITE
LATEN MAKEN BIJ MULTIPLUS ONLINE?

 We hebben meer dan 20 jaar ervaring in media en het MKB. Alle expertise over websites en online marketing hebben we zelf in huis. We houden van persoonlijk contact en investeren in een duurzame samenwerking. En wat eigenlijk heel normaal is maar niet altijd gebeurt: We doen wat we beloven!

  • Beter gevonden worden
  • Technisch 100% in orde
  • Gebruiksvriendelijk opgeleverd

Onlangs opgeleverd

MEDIZORG HAAGLANDEN

BEUKEMA PLAAGDIERBESTRIJDING

ET RIJOPLEIDINGEN

Daag jij ons uit?

Wij maken jouw ideale website

Benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn om een professionele website te laten maken? Laat dan hier je gegevens achter. We nemen contact op om vrijblijvend een offerte te maken, afgestemd op jouw situatie.