Incotech

NIEUWE WEBSITE

Op maat design

WordPress CMS met Woocommerce

Snelheidsoptimalisatie

Incotech is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf die klanten voorziet van een geschikte kwaliteitsinstallatie of van een individuele oplossing om aan hun exacte eisen te voldoen. Incotech doet ook aan beheer van koelinstallaties, bijvoorbeeld het doorsturen van alarmen, beheer en controle vanop afstand. Incotech koeltechniek beschikt over een type 1 koelinstallatiebeheerssysteem dat is erkend door de overheid departement leefmilieu, om werkzaamheden uit te voeren aan koeltechnische installaties.

De Vlaamse Alex en Sandra zijn eigenaar van een koeltechnisch installatiebedrijf. Ze hadden een website die voor verbetering vatbaar was. De site was verouderd en voldeed niet meer aan hun moderne wensen. Op zoek naar een partij die hen kon helpen de website te optimaliseren kwamen ze op onze website, ons werk sprak ze aan en ze zochten contact. Er was gelijk een klik met onze accountmanager Wi-Jo.

De opdracht was dan ook: maak onze website modern, volledig en voldoen aan de moderne vereisten zodat ook op smartphones en tablets onze site uitstekend naar voren komt.

Na een aantal intensieve en inspirerende gesprekken hebben we gekozen voor een nieuw design passend bij de uitstraling die ze wensten en passend bij de branche. De “koele” blauwe kleur speelt hierin een hoofdrol. Op overzichtelijk en logische wijze zijn alle diensten en mogelijkheden die Incotech biedt op de website uitgelicht. Iedere klant die op de site komt weet zijn weg makkelijk te vinden door de toegepaste sitestructuur. Incotech werkt internationaal dus we hebben de site in 3 talen leesbaar gemaakt: Nederlands, Frans en Engels. Omdat ze ook producten verkopen willen via de webshop hebben we nog een koppeling gemaakt met een door hen gebruikte webshop. Op deze manier wordt niet alleen op een prettige manier geïnformeerd, maar is er ook de mogelijkheid om gelijk te kopen. 2 Vliegen in 1 klap!

SAMEN EEN PROJECT STARTEN?

HAPPY MORINGA

NIEUWE WEBSITE

CONNACTIEF

NIEUWE WEBSITE

MEDIZORG HAAGLANDEN

NIEUWE WEBSITE