Frisoplan

Frisoplan is ontwikkelaar van vele woningbouwprojecten in het noorden van het land. Nadat de projecten zijn ontwikkelt kunnen we ons nadrukkelijk richten op de verkoop hiervan. Daarbij maken we gebruik van kundige en betrouwbare partners. Multiplus betreft zo'n partner. Doordat zij een totaalpakket aanbieden en zich hebben gespecialiseerd in de online-marketing, kunnen zij ons op dit onderdeel ontzorgen. Wij leveren de bouwstenen aan en Multiplus maakt de website, beheert deze en zorgt voor een goede vindbaarheid hiervan. Het eerste project dat wij met Multiplus hebben gedaan zijn zes woningen aan De Skuorre, Techum. Dit nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht! Dit succes smaakt naar meer en zo zijn we ook met multiplus in zee gegaan voor ons tweede project binnen dit gebied; De Hameie. Voor dit project brengen wij 12 halfvrijstaande woningen in verkoop en verwachten wij net zo'n voorspoedig verkooptraject. Tot slot kunnen wij nog melden dat de lijnen kort zijn. Nieuwe aanpassingen zijn snel doorgevoerd en de resultaten daarvan worden inzichtelijk gemaakt. Zo houden wij grip op de resultaten en kunnen wij de potentiële kopers op een goede en volledige manier informeren.

 • "Multiplus werkt oplossingsgericht en hebben onze site zo aangepast dat deze voldoet aan onze eisen"

  Baboeshka Beetsterzwaag
 • "Slokker Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar die zelfstandig werkt maar ook samen met corporaties en gemeenten."

  Slokker vastgoed
 • "Jullie hebben bewezen dat jullie “sterk in media” zijn."

  Autorijschool Zuiderhout
 • "Ons nieuwbouwproject ten zuiden van Leeuwarden is, mede door de online marketing, in korte tijd volledig verkocht! "

  Frisoplan
 • Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

  Website offerte aanvragen bij Multiplus Online?

  Wil jij weten hoe het in zijn werk gaat bij Multiplus Online als jouw website offerte aanvraag bij ons binnen komt?

  Lees meer
 • Like mijn Huis

  Like mijn Huis

  Like mijn Huis! Uniek Facebook concept voor de verkoop van woningen.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

handle close

Vragen of hulp nodig?

Bel +31 (0) 512-204100 of mij!
image