Webshop laten maken amsterdam vanaf € 1500.-

Je webshop laten maken met een all-in pakket dat wél werkt! Laat je bezoekers het echte shoppen ervaren in jouw webwinkel

webshop laten maken amsterdam

MEER OMZET DOOR EEN GEWELDIGE SHOPERVARING

Een webshop laten maken die wél werk? Dan is het tijd voor de volgende stap. Laat je bezoekers het echte shoppen ervaren met de webshops van Multiplus online. Wij creëren van concept tot oplevering een shop die een geweldige shopervaring biedt. Door deze ervaring blijven klanten terug komen in jouw shop en worden een vaste klant.

Onze designers en gecertificeerde programmeurs zorgen ervoor dat de webshops die wij maken voor elk apparaat geschikt is, conversie ingericht is en gebruiksvriendelijk is.

De webshops die wij bouwen, bouwen wij met de populairste plugin van WordPress. Dat is WooCommerce en is inmiddels een goed alternatief voor Magento.

Laat je bezoekers het echte online shoppen ervaren!

webshop laten maken

WEBSHOP LATEN MAKEN?

100% ALL-IN WORDPRESS WEBSHOP

Geen maandelijkse kosten meer voor je site
Met de all-in webshop pakket van ons zal ook jij kunnen beschikken over een betrouwbare webshop. Deze webshop wordt ontwikkeld zonder maandelijkse kosten. De domeinnaam en de hosting vallen altijd onder het eigen beheer. Wij betalen alle kosten voor het eerste jaar, hier hoef je je geen zorgen meer over te maken. Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor het stellen van bepaalde vragen.

Jouw webshop laten onderhouden
Indien je een webshop wilt laten maken dan is het noodzakelijk dat deze up-to-date blijft. Door middel van de juiste updates kun je ervoor zorgen dat jouw site goed blijft werken en dat alles veilig blijft. Dit proces nemen wij jou compleet uit handen. Dankzij ons service pakket zal je je zelf geen zorgen meer hoeven te maken over de updates, beveiliging.

Tip voor je webshop

Om je webshop goed te laten functioneren is goed hosting een must. Wij hebben onze server speciaal ingericht om jouw WordPress website of webshop optimaal te laten functioneren.

ALL-IN webshop laten maken

Iedere ondernemer in Amsterdam die op zoek is naar een webshop pakket kan stoppen met zoeken. Je betaald een éénmalig tarief voor dit all-in webshop pakket en geen maandelijkse kosten. Inclusief basis SEO voor livegang en updates. Geen verborgen kosten en jouw webshop is ook jouw eigendom! 

Je webshop laten maken door Multiplus online?

Wat kun je verwachten?

Laat je bezoekers het echte online shoppen ervaren in jouw webwinkel!

webshop laten maken

4 SIMPELE STAPPEN EN KLAAR

1. DE INTAKE

Dit is de belangrijkste fase om jouw webshop te laten maken. Tijdens de intake gaan we in kaart brengen welke functionaliteiten in jouw webshop verwerkt gaan worden. We gaan de stijl door spreken zodat onze designers straks een top design voor je kunnen maken.

2. CONCEPT

Tijdens deze fase gaan we met ons team zitten hoe we jouw wensen gaan vertalen in het concept. Een duidelijke menu en site structuur is leidend hierin. Nadat we dit concept voor je hebben uitgewerkt gaan we dit aan je presenteren. Door dit mooie proces zal je zeker weten dat de website van A-Z naar wens zal zijn.

3. TECHNIEK

Het design en de structuur is bepaald en gaan we nu 1 op 1 overzetten in code. Tijdens dit proces gaan we een werkende webshop voor je maken.

Uiteraard mag je aan de achterkant live meekijken hoe dit tot stand komt. Volledige transparantie.

4. LIVEGANG

We kunnen jouw webshop bijna live zetten. We gaan de webshop eerst helemaal door testen zodat we straks niet voor verrassingen komen te staan. Als alles perfect werkt gaan we website live zetten op het internet.

We hebben samen ons doel bereikt!

CHECKLIST VOOR JOUW all-in WEBSHOP

Keurmerk

Straal vertrouwen uit en plaats je keurmerk in het zicht van de bezoeker

Levertijd

Wees duidelijk over je levertijd, voorkom teleurstellingen

Bestelknop

Zorg dat je bestelknop van een product altijd zichtbaar is

Voorraad

Laat duidelijk zien of je producten voorradig zijn of niet

Klantenservice

Plaats je telefoonnummer duidelijk in het zicht. Dit geeft vertrouwen

Nieuwsbrief aanmelding

Houd je klanten op de hoogte met aanbiedingen


HOGER IN GOOGLE!

Meer verkoop uit je webshop halen! Wie wil dat nu niet. Tijdens het proces webshop laten maken voor jouw bedrijf in Amsterdam die we hebben ondergaan, hebben we rekening gehouden met jouw vindbaarheid. We hebben de basis goed voor je neer gezet. We hebben jouw webshop gebouwd in WordPress en Google is gek op WordPress, dus dat voordeel hebben we al.

Door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) gaan we je nog hoger krijgen in de zoekmachines.

Ja, we gaan voor een top positie in Google en natuurlijk boven jouw concurrenten!

Hoe werkt dit proces? Binnen ons bedrijf maken bij gebruik van verschillende tools om te bekijken wat jouw huidige positie binnen de zoekmachine van Google is. Dit betekent dat er meer van belang is dan alleen de positie. Ook het aantal klikken op je site zal van belang zijn. daarnaast moet er gekeken worden naar wat de klant doet als hij op jouw site terecht komt. Wordt het beoogde effect wel behaalt? Of is het nodig om de juiste aanpassingen te maken? Wij maken onder andere gebruik van tools als Google Analytics en Google Search Console om deze analyse altijd weer haarscherp uit te voeren. Aan de hand van deze analyses is het voor ons team erg eenvoudig om te zien welke kansen er aan kunnen worden gegrepen. Op deze manier kan ook jij jouw site naar het volgenden niveau tillen.

HI, WIJ ZIJN MULTIPLUS ONLINE!

Multiplus online is een marketing bureau met ruim 20 jaar ervaring in media, websites en online marketing. Met ons gedreven team bedienen we zowel het MKB en ZZP om gezamenlijk stap voor stap nieuwe mijlpalen te bereiken.

Wij zijn Multiplus online jouw partner in online oplossingen.

WEBSHOP LATEN MAKEN? = MULTIPLUS ONLINE KIEZEN!

Dit is hoe klanten uit Amsterdam Multiplus online ervaren:

Betrouwbaar

Meedenkend

Snelheid